Ce reacţie a avut Andreea Esca în timpul ştirilor, după ce a anunţat că Florin Busuioc se află internat în spital

Andreea Esca prezintă în această după-amiază ştirile, iar prima informaţie transmisă către telespectatori a fost anunţul trist despre colegul său, Florin Busuioc.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Esca a prezentat ştirile într-un mod profesionist, chiar şi atunci când a trebuit să informeze despre starea de sănătate a actorului şi prezentatorului tv Florin Busuioc.

Fără a avea o emoţie în glas, concentrată şi foarte serioasă, Andreea Esca a oferit informaţiile respective, povestind pas cu pas ce s-a întâmplat cu Florin Busuioc.

”Colegul nostru de la meteo, Florin Busuioc, a fost operat după ce a suferit aseară un infarct la finalul piesei de teatru în care juca la Craiova”,au

fost primele cuvinte ale Andreei Esca.

”Îi dorim sănătate colegului nostru Busu şi îl aşteptăm la post”, este mesajul transmis de colegii de muncă.

 

 

Florin Busuioc este ţinut sub supraveghere în Spitalul Fundeni

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct imediat după ce a ieşit de pe scenă la Craiova. A fost dus de urgenţă la spital şi la puţin timp, medicii au decis să-l opereze acolo, pentru că nu putea fi transportat cu elicopterul din cauza condiţiilor meteo. În această dimineaţă, familia şi medicii au decis transportarea lui Florin Busuioc la Spitalul Fundeni din Bucureşti, cu un elicopter SMURD. Puţin după ora prânzului, Busu, transportat pe un pat mobil, conectat la aparate, a fost dus la elicopter şi dus la Bucureşti.

În aceste momente, prezentatorul se află sub stricta supraveghere a medicilor, iar mâine îi vor face noi evaluări medicale pentru a-i monitoriza starea de sănătate. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sărbătoare 8 noiembrie. Cele mai frumoase mesaje de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil!

O mai ştii pe celebra actriţă din filmul ”Avatar”? Uite cum arată la 40 de ani

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Informația despre COVID care dă totul peste cap: Medicii din Wuhan, filmați cu camera ascunsă. Abia acum au spus adevărul

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies