Ce regret are Marina Almășan la o zi după înmormântarea lui Victor Socaciu! Dezvăluiri cutremurătoare: „Toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu”

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, dezvăluiri dureroase la o zi după înmormântarea artistului.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de 27 decembrie, iar pe data de 30 edcembrie a fost condus pe ultimul drum de către cei dragi. Artistul a murit din cauza unei infecții nosocomiale pe care a luat-o din spital.

El a fost înmormântat în cimitirul din localitatea Corbu, județul Prahova. La doar o zi după ce și-a condus fostul soț pe ultimul drum, Marina Almășan face declarații cutremurătoare. Atât ea, cât și copiii regretatului artst, sunt dezamăgiți că locul de veci al cântărețului nu se află în cimitirul Bellu, acolo unde ar fi meritat să își ducă somnul veșnic.

„Fiul meu era foarte dezamăgit pentru că tatăl lui merita o înmormântare la cimitirul Bellu, acolo unde puteau să vină la el oamenii care l-au iubit, nu izolat, rupt de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă. Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu.(...) Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii, pentru că știu sigur că ei și-au dorit să-l înmormânteze la Bellu”, a declarat Marina Almășan pentru un post de televiziune.

victor socaciu

Imagini cu fiul lui Victor Socaciu și al Marinei Almășan, la căpătâiul tatălui său 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Marina Almășan susține că Victor Socaciu trebuia înmormântat în cimitirul Bellu, alături de artiști mari

Fosta soție a celebrului cântăreț a mărturisit că un artist de talia lui Victor Socaciu merita să fie înmormântat în cimitirul Bellu și să fie încojurat de alți mari artiști. Acela ar fi fost un prilej pentru oamenii care l-au admirat să vină și să îl viziteze mai des.

Citeste si: Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Ce s-a întâmplat cu fiul regretatului artist?! Marina Almășan a reacționat imediat

„Ca iubitor de muzică, ceea ce sunt, și ca om care apreciază foarte mult artiștii, consider că un artist de talia lui merita să-și aibă locul acolo unde sunt marii artiști ai acestei țări, pentru ca cei care-i apreciază muzica să poată ajunge să-i pună o floare la cimitir și pentru ca cei trei copii ai lui, care locuiesc toți în București, să poată să

treacă pe la mormântul tatălui lor atunci când au momente grele în viață și când consideră necesar să petreacă câteva clipe la căpătâiul celui pe care l-au iubit. Victor a fost un om care a iubit foarte mult oamenii și i-a plăcut să fie în mijlocul lor, deci nu știu în ce măsură și-ar fi putut dori el să-și doarmă somnul de veci departe de oameni”, a mai spus Marina Almășan, la o emisiune televizată.

victor socaciu

Marina Almășan și Victor Socaciu 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies