Ce reprezintă semnele din naştere ale copiilor! Specialiștii au făcut cercetări pe această temă

Specialiștii au făcut cercetări pentru a afla ce semnificație au semnele din naștere pe care le au unele persoane.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Semnele din naștere sunt des întâlnite. Dacă nu avem unul, cu siguranță știm pe cineva care are. Dacă unii nu le dau deloc importanță, există cercetători care au încercat de-a lungul vremii să își dea seama dacă au o semnificație anume.

Unii specialiști spun că semnele din naștere arată locul în care o persoană a fost rănită mortal înainte de a se reîncarna în persoana care este astăzi.

Citeste si: Iohannis a lovit în inima PSD-ului. Acțiune-fulger în toiul serii! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Zeci de oameni protestează în Piața Revoluției, de ziua de naștere a victimei lui Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu! „Este și copilul meu”

Citeste si: Dansul țigănesc al Loredanei a impresionat jurații de la „Îmi place dansul”: „Asta înseamnă să fii artist!” VIDEO

Ce spun specialiștii despre semnele din naștere

„La Universitatea din Virginia, vreme de mulţi ani, chiar şi în prezent, au existat nişte studii, conduse exact pe acestă temă. Cercetătorii de acolo au luat să studieze nu cazurile adulţilor, deoarece amintirea unui adult poate fi uşor pusă pe seama citirii unui material sau vizionării unui film.

În schimb, au ales să ia acele poveşti ale unor copii destul de mici, care în mod spontan începeau să vorbească despre vieţi anterioare şi despre nişte personalităţi trecute. Felul în care cercetările astea s-au dezvoltat e absolut impresionant. În sensul că oameni de acolo au depus foarte mult efort efort, au luat povestea copilului, au luat doar acele poveşti care aveau suficiente date astfel încât să poată fi verificate şi au mers în locul în care copilul spunea că trăise şi au verificat familii, evenimente şi aşa mai departe, ceea ce mi se pare absolut impresionant este că au găsit o corelaţie într-un procent foarte mare, undeva la 70%, între semnele din naştere ale copiilor şi rănile mortale ale personalităţii care copilul spusese că a fost într-o viaţă trecută. E mult prea mult”, a declarat hipnoterapeutul Ruxandra Bulzan, fonrom spynews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

America surprinde toată Planeta! Nimeni nu ar fi crezut asta. Au pierdut războiul

FOTO/ Super jenant! Au apărut poze cu Raluca Pastramă complet goală! Ea i-a trimis fotografiile unui bărbat! Reacția șocantă a lui Pepe

Bărbatul în mașina căruia a murit Răzvan Ciobanu a fost condamnat! Judecătorii l-au găsit vinovat

Andra de la Puterea Dragostei, surprinsă alături de un alt bărbat! A așteptat-o cu flori, iar ea s-a aruncat în brațele lui! Bogdan Mocanu o să-nnebunească dacă vede imaginile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies