Ce reprezintă tatuajul de pe pieptul lui Cosmin Stanciu de la Survivor România: ”Amândoi au murit!” Drama neștiută prin care a trecut Faimosul cu puțin timp înainte de a pleca în Dominicană

Cosmin Stanciu și-a tatuat părinții pe piept, după ce aceștia au încetat din viață. Acesta este secretul desenului de pe trupul Faimosului de la Survivor, dar și drama neștiută pe care o poartă în suflet

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Cosmin Stanciu și-a tatuat părinții pe piept! Faimosul care surprinde la Survivor prin agilitatea de pe trasee are o mare durere în suflet! Cosmin Stanciu a rămas fără mamă și fără tată de puțină vreme și, în ciuda faptului că nu dorește să arate nici măcar o slăbiciune pe chip, inima campionului la karate este sfâșiată.

”Mama era o fană înrăita a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine, să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este ”Survivor”. Din păcate, ea nu a mai reușit sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare”,a declarat Cosmin Stanciu , în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Stafeta mixtă”.

Ce reprezintă tatuajul de pe pieptul lui Cosmin Stanciu de la Survivor România
Cosmin Stanciu de la Survivor România - tatuaj

Ce reprezintă tatuajul de pe pieptul lui Cosmin Stanciu de la Survivor România

Cosmin Stanciu  și-a tatuat părinții pe piept! Ca durerea să fie și mai grea pentru Cosmin Stanciu, ei bine, Faimosul a rămas și fără tată, astfel că, în Republica Dominicană, el a plecat cu gândul de a răzbi în special pentru cei doi oameni care i-au dat viață și cărora le spune, cu tristețe în glas, ”îngeri păzitori!!”

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

”E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător, căci, din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit”, a mai comentat Cosmin Stanciu la ”Stafeta mixtă!”

Ce reprezintă tatuajul de pe pieptul lui Cosmin Stanciu de la Survivor România
Cosmin Stanciu de la Survivor România - Stafeta mixtă

Citeste si:Cosmin Stanciu, schimb de replici cu Jador, la Survivor România! Artistul și-a ieșit din minți: "Nu pot să particip la o prostie"

Cosmin Stanciu și-a tatuat părinții pe piept! Dincolo de a-i purta în suflet pe părinții săi, Cosmin Stanciu și-a făcut un desen pe corp cu portretul lor. ”Poate mulți se vor întreba ce reprezintă tatuajul meu.

Am și un raspuns, mama și tata! Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine. Pentru ei, am să câștig”, a conchis Faimosul la WOWbiz.ro

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, cinci zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

BĂTAIE la Survivor România 2021! Georgiana Lupu a sărit la gâtul lui Musty Camara! Imagini de groază în tabăra războinicilor: „Ai probleme”

Simona Hapciuc a cedat! Faimoasa vrea să părăsească Survivor România din cauza lui Jador! Tensiuni uriașe: „Lasa-mă-n p*** în pace”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

China pune din nou TOATĂ LUMEA pe jar! Este răsturnare totală de situație. Se pregătesc iar pentru ce e mai rău

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Culisele Dosarului Ferma Băneasa. Care a fost miza condamnărilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies