Ce riscă polițistul care a lovit cu pumnii un bucureștean în plină epidemie de COVID-19? Scandalul de pe Internet e nimic, urmările ar putea fi mult mai grave

Polițistul care a imobilizat un bucureștean lovindu-l cu pumnii în figură ”pentru a-l destabiliza” riscă să se îmbolnăvească iar actul său ar putea avea urmări penale. Evident, acest lucru este valabil și pentru bărbatul care a refuzat să se legitimeze și, potrivit poliției, l-ar fi scuipat pe agent.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Scena petrecută marți seara în zona Iancului ar putea declanșa mult mai mult decât un scandal pe site-urile de socializare. În vreme ce pe Internet, părerile sunt împărțite, unii condamnând violența de care a dat polițistul iar alții că a avut tot dreptul să procedeze așa, în realitate lucrurile sunt mult mai complicate. 

fara descriere

Polițistul care a lovit cu pumnii nu a luat probabil în calcul faptul că în timpul unei epidemii, ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci este să eviți lupta cu pumnii. Agentul a ales să nu folosească imobilizarea clasică (cu priză la spate și încătușare) în schimb a lovit în zona feței. În cazul unei răniri (foarte probabilă, atât pentru polițist cât și pentru infractor), riscurile de contaminare cu COVID-19 cresc foarte mult.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate