Ce rochie a purtat Rona Hartner în ziua nunții! Fanii au rămas mască: „La vârsta ta... Ți se vede...”

Rona Hartner s-a căsătorit cu logodnicul ei, Herve.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Rona Hartner și iubitul ei au devenit soț și soție. Cei doi artiști și-au unit destinele în Franța. Cântăreața a ales să poarte o rochie înflorată, dar într-una din fotografiile publicate pe pagina ei de Instagram fanii au văzut că superba creație lăsa să se vadă mai mult decât s-ar fi așteptat ei.

fara descriere

„La vârsta ta... Ți se vede f**dul”, a scris o femeie, atrăgându-i atenția.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj emoționant la un an de la moartea mamei sale: ”Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi”

Citeste si: Un controlor de tren a devenit celebru pe Facebook după ce a făcut un gest mai puțin obișnuit. Merită tot respectul

Citeste si: Cazul Caracal: Nu se dorește reconstituirea arderii unui trup în butoi! Ce mesaj a transmis Alexandru Cumpănașu

fara descriere

Rona Hartner, detalii despre nuntă

“Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro”, a declarat Rona Harther într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, potrivit Click.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate