Ce rol i-a dat Andreea Esca fiului ei în proiectele de familie? Alexia Eram nu s-a ferit și și-a dat fratele de gol: "Vinde mâncare și băutură” | EXCLUSIV

Vedete

Ce rol i-a dat Andreea Esca fiului ei în proiectele de familie? Alexia Eram nu s-a ferit și și-a dat fratele de gol: "Vinde mâncare și băutură” | EXCLUSIV

Cu ce se ocupă Aris Eram fiul Andreei Esca. Alexia ne-a dezvăluit cum se implică tânărul în proiectele familiei.

Alexia Eram este apreciată de mulți români, iar în mediul online face senzație, asta pentru că se numără printre cele mai cunoscute influencerițe de pe internet, având o mulțime de fani, care o urmăresc la orice pas. Tânăra trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mario Fresh, fiind un cuplu care rezistă de peste 6 ani.

Fratele Alexiei Eram, implicat și el în proiectele familiei

Andreea Esca are doi copii cu care se mândrește enorm.

Este vorba despre Alexia și Aris Eram. Alexia știm deja că e prezentă mereu alături de mama ei, în orice proiect, dar Aris e mai retras. Alexia  Eram ne-a dezvăluit ce face fratele ei în prezent, dar și care este aportul său atunci când vine vorba să participe la evenimentele organizate în familie.

"Fratele meu este la facultate în Barcelona, deci este puțin mai greu să colaboreze cu noi, dar la fiecare târg are și el un stand unde vinde mâncare și băutură, deci și el este implicat oarecum și mai vine cu idei, dar din umbră.

Îi place mai mult să fie în umbră."
, a declarat Alexia Eram.

Alexia Eram, proiecte alături de mama ei

Alexia Eram face echipă cu mama ei nu doar acasă, ci și în lumea media. Cele două desfășoară diverse proiecte împreună și se bucură de succesul pe care îl au. Toată familia contribuie cu idei pentru a realiza conținut pentru public.

"La fiecare eveniment sunt prezentă aici la ora 10.

Chiar dacă sunt, chiar dacă nu sunt în revistă, oricum colaborez cu ei în general, scriu articole și mai fac pagini de shopping pentru ei. Lucrez și pe partea de marketing, ajut cu idei. Întotdeauna de când mă știu cred că am lucrat cu mama și cu tata, am lucrat cam toți împreună și ne dăm idei. Cred că este foarte tare să putem să lucrăm în familie și să putem să ne dăm idei unul altuia.", a mărturisit Alexia Eram, la WOWnews.

Cum se înțelege Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei ei, Alexia Eram?

Alexia Eram este împreună de foarte mult timp cu Mario Fresh, care deja face parte din familia ei. Aceasta ne-a spus ce relație este între iubitul și mama ei, cum se înțeleg după atâta timp.

"Mama și Mario se înțeleg foarte bine. Suntem de foarte mult timp împreună și suntem acum o familie mare.",

a precizat Alexia Eram, la WOWnews.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!