Stiri

Ce s-a aflat despre moartea lui Victor Spirescu? E sfasietor ca s-a terminat asa totul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce s-a aflat despre moartea lui Victor Spirescu? E sfasietor ca s-a terminat asa totulicon photo
Victor Spirescu, romanul devenit celebru si peste hotare, dupa ce a fost intampinat de oficialii britanici si presa, pe aeroport, a murit. Tanarul, devenit primul imigrant est-european dupa ridicarea restrictiilor din 2014, avea doar 32 de ani.


Potrivit primelor informatii, romanul si-ar fi pierdut viata intr-un accident.
Mai mult, intr-o ultima postare de pe pagina lui de Facebook, Victor Spirescu apare alaturi de iubita lui, intr-o fotografie. Se pare ca cei doi urmau sa se casatoreasca, insa destinul a avut alte planuri cu Victor Spirescu.


"Azi am pierdut un prieten drag mie şi familiei mele... a plecat mult prea repede dintre noi.  În urmă cu 3 luni îmi spunea: « Adiţule, nu am trăit degeaba, am trăit viaţa la maxim!» Mai erau multe de făcut «Vicor»! Odihneşte-te în pace, Spirescu Victor! Condoleanţe familiei!", "Deci, nu cred aşa ceva! Dumnezeu să îl ierte. Tot mai mulţi tineri se duc", "Dumnezeu să-l ierte şi să îi ajute familia şi prietenii să treacă cât mai uşor peste această suferinţă!!", este unul din mesajele transmise de un apropiat al tanarului, pe Facebook.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune