Ce s-a aflat despre tatăl Adelei, polițista care s-a împușcat în cap cu arma din dotare? Bărbatul a fost chemat în fața instanței de judecată, în urmă cu doi ani

Bărbatul a fost chemat în urmă cu mai mult timp în fața instanței de judecată, într-un dosar cu decizie de executare silită.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Tatăl Adelei, polițista care a decis să-și pună capăt zilelor cu pistolul din dotare, a fost chemat în fața judecătorilor în 2019, din cauza unor datorii mai vechi. Instanța a decis obligarea la plată a bărbatului pentru suma de 3.299,79

lei.

Citeste si: Soțul Adelei, polițista care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, mesaj sfâșietor: "Îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!"

Tatăl polițistei care s-a sinucis, executat silit

Tatăl polițistei care s-a împușcat în cap, în baia gării din Strehaia, este cadru militar.

Potrivit spynews.ro, bărbatul a fost implicat în anul 2019 într-un proces din cauza unor datorii, iar magistrații au decis la acea vreme să fie executat silit: "Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în oricare dintre formele prevăzute de lege, a dispoziţiilor din titlul executoriu reprezentat de contractul de credit nr. 93005xxxx437000 din data de 01.03.2006, încheiat între... S.A. şi debitor, executarea privind recuperarea sumei de 3.299,79 lei reprezentând debit principal, dobânda aferentă creditului acordat şi comision bancar restant. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu.

Nesupusă niciunei căi de atac.", se arată în decizia judecătorilor, conform sursei citate.

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Tatăl polițistei care s-a împușcat cu arma din dotare este cadru militar

Tatăl polițistei care s-a împușcat cu arma din dotare

[Sursa foto: Facebook]

Adela i-a lăsat un mesaj de adio soțului ei, în care îl ruga să o ierte

Adela Loredana, alături de soțul ei

[Sursa foto: Facebook]

Adela a sfârșit într-un mod tragic, din cauza unei depresii

Moartea Adelei, polițista care s-a împușcat mortal cu arma din dotare, a căzut ca un trăsnet peste familie și peste cei care o cunoșteau. Potrivit declarațiilor unui prieten de familie, tânăra se confrunta cu o depresie cruntă de mai mult timp, însă refuzase categoric ajutorul de specialitate.

Citeste si: Ce avere avea Adela, polițista de 25 de ani găsită împușcată în cap, la gara din Strehaia? Tânăra nu a trecut nimic pe numele ei

Adela i-a lăsat un mesaj de adio soțului ei înainte de a-și pune capăt zilelor, rugându-l să o ierte pentru gestul necugetat: "În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin, spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede altă ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se află Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte.", a delcarat prietenul Adelei, pentru observatornews.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-ar fi întâmplat cu Adela, polițista care s-a împușcat cu arma din dotare, în urmă cu trei săptămâni. Dezvăluiri dureroase!

Adela, diagnostic dur de la medici! Ce a aflat polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia, cu trei săptămâni înainte de a-și lua viața! „Toată familia știa asta”

Noi detalii despre moartea Sabinei, polițista din Brașov! Declarația care ar putea schimba tot

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vestea dimineții despre pensii! Se aplică de la 1 iunie. Cine este vizat

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Pentru Vladimir Putin, războiul din Ucraina este pe viață și pe moarte. Înfrângerea ar putea însemna decesul liderului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies