WOW

Ce s-a ales de copilul care cântărea la naştere 400 de grame! Micuţa avea organele subdezvoltate, dar a supravieţuit

Copilul care cântărea 400 de grame la naştere şi care a supravieţuit a uimit o lume întreagă, iar acum au fost date publicităţii imagini cu micuţa care a crescut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ce s-a ales de copilul care cântărea la naştere 400 de grame! Micuţa avea organele subdezvoltate, dar a supravieţuit
icon photo
 
Manushi a venit pe lume cu 12 săptămâni mai devreme decât trebuia, întrucât mama ei a suferit numeroase complicaţii în timpul sarcinii. Chiar dacă cântărea doar 400 de grame şi medicii erau sceptici în ceea ce priveşte şansele ei de supravieţuire, micuţa a reuşit să trăiască şi să se dezvolte normal. 
 
După şase luni petrecute în spital, Manushi a fost externată şi îi bucură pe părinţi, care consideră supravieţuirea ei un miracol: „A luptat, a luptat si a luptat din nou împotriva tuturor statisticilor”
Când s-a născut la 28 de săptămâni, Manushi avea doar 21 de centimetri, nu respira şi avea organe subdezvoltate, însă după şapte săptămâni a început să bea lapte şi acum cântăreşte 2,3 kilograme.
 
 „Când s-a născut copilul, nu eram siguri de ce s-ar putea întâmpla. Ea se străduia să respire, aşa că a fost pusă imediat pe un ventilator avansat de susţinere respiratorie pentru a-i ajuta plămânii mici şi imaturi. Nu putea fi hrănită în mod adecvat din cauza imaturităţii intestinului ei”, dr. Sunil Janged, şef secţiei de neo-natologie de la spitalul la care s-a născut fetiţa.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune