Ce s-a ales de Simona, iubita lui Ion Șmecheru'. Protejatul familiei Sterp a vorbit de ea cu câteva zile înainte să moară

Ion Șmecheru', bărbatul căruia familia Sterp îi construise o casă, se despărțise de iubită de curând.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Ion Șmecheru' s-a stins din viață. Ciobanul devenit celebru pe YouTube, după ce a apărut în mai multe vlog-uri alături de Iancu și Culiță Sterp, avea milioane de fani. A avut o soartă grea de mic copil și famlia Sterp i-a construit o casă anul trecut și se atașase de bărbat.

Pe lângă familia artistului Culiță Sterp, Ion Șmecheru' avea și o iubită, Simona, de care se despărțise înainte cu puțin timp să moară.

De ce s-au despărțit Ion Șmecheru' și Simona

Ce s-a ales de Simona, iubita lui Ion Șmecheru'. Protejatul familiei Sterp a vorbit de ea cu câteva zile înainte să moară

Ce s-a ales de Simona, iubita lui Ion Șmecheru'

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ion Șmecheru' era fericit că visul său de a avea o casă devenise realitate. În urmă cu un an familia Sterp i-a ridicat o mică locuință, cu tot ce avea nevoie în interior. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Iancu Sterp a făcut un vlog alături de Ion Șmecheru', care se mutase în casă. În acest video, tânărul de doar 34 de ani, a vorbit și de iubita sa Simona. Cei doi s-au despărțit în urmă cu puțin timp și impresia celebrului cioban despre femeie nu era una bună.

"Nu, nu-mi mai trebuie Simona. Să stea acolo. Nu am mai vorbit cu ea.

A avut 6 bărbați de când a plecat de la mine. Eu aflu de la soră-sa că ea stă aici. A zis că avut 6 barbați. A fost gravidă, dar nu mai e.", spunea Ion Șmecheru' în ultima sa apariție pe YouTube.

Citeste si: Așa arată casa lui Ion Șmecheru'construită de familia lui Culiță Sterp. La un an distanță, ciobanul devenit vedetă pe YouTube a murit

Sora Simonei are un beleuș să stă foarte aproape de casa pe care familia Sterp i-a construit-o tânărului.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cum a devenit celebru Ion Șmecheru'

Ce s-a ales de Simona, iubita lui Ion Șmecheru'. Protejatul familiei Sterp a vorbit de ea cu câteva zile înainte să moară

Ion Șmecheru' și fosta iubită Simona

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ion Șmecheru' a apărut pentru prima dată într-un vlog pe canalul de YouTube al lui Culiță Sterp.

Pentru că reacțiile oamenilor au fost pozitive, ba mai mult, obișnuiau să-l întrebe pe artist pe tânăr, atât Culiță, cât și fratele său Iancu s-au interesat în permanență de soarta sa. Impresionați de povestea lui de viață, familia Sterp i-a fost aproape și chiar i-au construit o căsuță. I-au pus la dispoziție tot ce avea nevoie în casă, pentru a nu mai duce lipsă de nimic: bucătărie, baie, dormitor.

Citeste si: Ultimele imagini cu „Ion Șmecherul” în viață! Fanii au observat imediat: „A simțit săracu' că moare”

Odată cu visul său care a devenit realitate, Ion Șmecheru' le-a promis în repetate rânduri că va renunța la alcool. Însă nu și-a respectat promisiunea și așa și-a găsit sfârșitul. A intrat în comă alcoolică și nu s-a ma trezit. Vestea morții tânărului a întristat întreaga familie Sterp.

„Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu… eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lui Iancu la poartă și fug după ușă ca să îl sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi în ochi… și îmi spune” A murit… ION SMECHERUL”. Am început instant să plâng și în minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui... glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus. Iarna trecută a fost o lună la noi la oi și atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți... însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-ai tatălui meu. După cum spuneam… a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag și vreau să vă spun că avea un bun simț cum rar mai întâlnești în zilele noastre.

Citeste si: Familia Sterp, în doliu! „Ion Șmecherul”, bărbatul căruia i-au construit o casă nouă, a murit: „Știu cât de mult îl iubeați”

Din păcate a avut patima aceasta a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată.

Știu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete în hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să îl ierte!

Odihnește-te în pace, suflet bun!”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies