LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Ce s-a ales de Sissi, cățelușa Cristinei Țopescu, rămasă fără stăpân după izbucnirea pandemiei?

La trei luni și jumătate de la moartea Cristinei Țopescu, una dintre cățelușele vedetei a rămas încă neadoptată.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Izbucnirea epidemiei de coronavirus și izolarea aproape forțată a populației a dus la pierderea oricărei șanse că Sissi, ultima cățelușă a Cristinei Țopescu rămasă neadoptată, își va mai găsi un stăpân. Femela a fost găsită și ridicată de o asociație de la imobilul Cristinei Țopescu, imediat după moartea acesteia, împreună cu Bonnie, o altă cățelușă și ambele au fost trimise pentru câteva la Sibiu, acolo unde urma să fie dresate.

fara descriere

În vreme ce Bonnie și-a găsit un stăpân, o femeie din Brașov impresionată de povestea acesteia, pe Sissi nu a vrut-o nimeni, mai ales că aceasta prezenta un comportament mai puțin sociabil și ușor agresiv.

Citeste si: Văduva lui Cristian Țopescu, mesaj emoționant: ”Ar fi fost ziua lui. Ne gândim la el!”

Citeste si: Andreea Berecleanu îi roagă pe oameni să adopte ultimul căţel rămas părăsit al Cristinei Ţopescu: „Sisi aşteaptă un stăpân care să o ocrotească exact aşa cum a făcut-o Cristina”

Citeste si: Câinii care au vegheat-o pe Cristina Ţopescu nu îşi găsesc stăpâni! Sisi e agresivă, iar Bonnie nu are încredere în oameni! EXCLUSIV

Sissi a făcut progrese mari și s-a atașat de dresoarea ei

fara descriere

Sissi a ajuns la dresoarea Deborah Faoro iar după câteva săptămâni, evoluția ei a început să fie vizibilă. A învțat să meargă în lesă, să urce și să coboare singură din mașină ba chiar a început să fie sociabilă cu alți câini. Totuși, sfatul dresoarei pentru cel sau cea care urma să o adopte a fost să nu o lase niciodată nesupravegheată în prezența unui alt câine sau pisică.

fara descriere

După trecerea câtorva săptămâni, în lipsa unui stăpân doritor, Sissi urma să se întoracă la București, la asociație, însă nu a mai apucat pentru c s-a declanșat pandemia. Evident, cățelușa nu a ajuns pe străzi ci a rămas cu dresoarea ei. O fotografie recentă postată de aceasta pe contul ei de socializare o arată pe cpțelușa Cristinei Țopescu dormind pe o canaea, în casă și părând că se simte excelent.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate