Ce s-a ales de transsexualul Naomi? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 42 de ani, Florin Moldovan

Transsexualul Naomi nu se mai îăntoarce în România. Florin Moldovan s-a stabilit în străinătate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Transsexualul Naomi, pe numele lui real Florin Moldovan, ținea în urmă cu ceva ani primele pagini ale persei. Nu pierdea ocazia să apară în show-urile mondene de la acea vreme și chiar și-a încercat norocul și la show-urile de talente. În urmă cu cinci ani, el s-a înscris la preselecțiile Eurovision și a ajuns până în finala selecției naționale.

În România, a fost implicat în mai multe scandaluri. La unmoment dat, chiar a fost tuns și bătut. Sătul de criticile celor din jur, transsexualul Naomi a părăsit România și a locuit o perioadă în Germania. Ulterior, el s-ar fi stabilit în Elveția, acolo unde ar fi lucrat la un bordel, relatează Cancan.

Acum, transsexualul Naomi are 42 de ani și nici nu se gândește să se întoarcă înapoi în România, după cum demonstrează fotografiile ei din străinătate, acolo unde pare fericită și liniștită.

fara descriere

Transsexualul Naomi încearcă în continuare să-și construiască o carieră

„Cate drumuri despart pasiunea mea pentru muzica de sansa de a canta in tara mea! Ce tribut trebuie sa platesc pentru nesansa asta. Alti artisti, in locul meu, ar fi cedat, insa mai cred in puterea mea, mai am inca ceva de spus muzical, prin vocea mea”, a scris Naomi pe contul sau de socializare în urmă cu doi ani, când a participat la emisiunea de talente „Superstar” din Germania.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate