Ce s-a descoperit pe pagina de Facebook a lui Daniel Rosalim, interpretul de muzica populara care a murit la 40 de ani? Asta ar putea explica moartea lui

Daniel Rosalim a murit la doar 40 de ani, răpus de o boală necruţătoare.

Autor: M. B.
 
Daniel Rosalim, un cântăreţ de muzică populară, a decedat la doar 40 de ani. A lăsat în urma un băieţel de clasa a treia, iar apropiaţii sunt devastaţi. 
 
Camelia Cosma Stoiţă, a povestit că artistului i s-a făcut rău în timp ce se afla la o nuntă şi că starea lui era destul de gravă, deşi el şi dorea foarte mult să se facă bine şi lupta continuu pentru viaţa lui.
Prietena lui nu a spus exact care este afecţiunea de care suferea Daniel Rosalim, dar există indicii pe pagina lui de Facebook care arată ca ar fi fost vorba despre cancer. 
 
O prietenă virtuală pe nume Lidia i-a trimis cântăreţului o adresă de YouTube cu un filmuleţ numit „Confirmarea Ştiinţifică a Tratării Cancerului Folosind Tehnologia Plasmatică Keshe”, semn că ea ştia că Daniel era grav bolnav. Testele despre care se vorbeşte în clip au fost efectuate la Universitatea din Tokyo şi în alte două centre de cercetare, susţine Asociaţia Keshe din România.
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dieta minune dezvăluită de Andreea Bănică. Vedeta a slăbit cu ajutorul ei după a doua naştere şi e uşor de ţinut

Două zodii renasc din propria cenuşă anul viitor. Dacă anul acesta a fost greu, 2019 va fi anul fericirii lor

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Controverse în spectrul managerial şi sentimental pentru final de săptămână. Ce se va întâmpla în intervalul 19 - 21 octombrie

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Se modifică SALARIUL MINIM! Reguli noi pentru milioane de români. Cine îl va primi

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

A murit omul care a dat lumii o idee genială. E folosită pe toată Planeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies