Ce s-a întâmplat acum două luni cu medicul rezident care l-a salvat pe Busu de la moarte. Bărbatul i-a pus atunci un stent, după trei stop-uri cardiace! ”A fost angajat la spital”

Florin Busuioc a suferit un infarct în urmă cu un an, pe scena teatrului din Craiova, iar la vremea respectivă, el a fost salvat de un rezident

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

În urmă cu un an și două luni,  Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, în timpul unui spectacol la Craiova, şi a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală imediată pentru a i se salva viaţa. Un medic rezident de la spitalul din oraş, Eugen Țierean, i-a implantat un stent, apoi, bărbatul a fost ţinut sub observaţie timp de câteva ore și transportat pe urmă cu un avion SMURD la București.

”A suferit un infarct, urmat de un stop cardiac, a fost resuscitat destul de repede de colegii de la Urgenţe, i-a fost administrat un tratament trombolitic. A fost adus în departamentul de urgenţă al spitalului din Craiova. Aici a făcut încă trei stopuri cardiace, care s-au resuscitat, s-a pus problema transportului la Bucureşti, dar din păcate, condiţiile atmosferice nu au permis zborul cu elicopterul pentru că era ceaţă. Starea hemo-dinamică era una foarte gravă. Era un şoc cardiogen, tensiune 6, era intubat, ventilat mecanic", au spus cadrele medicale de la Spitalul din Craiova.

Citeste si: Băiatul lui Florin Busuioc e revoltat: ”Ok, e adevărat, albumul meu e de...”

Citeste si: Fiul lui Florin Busuioc a fost părăsit de iubită! Busu Jr s-a dus singur în vacanţă!

Citeste si: Florin Busuioc a revenit pe scena unde a făcut infarct! Gestul emoționant al actorului la finalul spectacolului! Toată lumea a aplaudat frenetic

fara descriere

Florin Busuioc a fost salvat de la moarte de un rezident! ”El va putea să fie înger pentru mulți pacienți de acum înainte”

Florin Busuioc a fost salvat de la moarte de un rezident atunci, însă și doctorului avea să i se schimbe viața pe parcurs. Surse apropiate bărbatului au dezvălui că fost angajat ca medic specialist pe Cardiologie Interventionala în cadrul clinicii din de Cardiologie din Craiova. ”El va putea să fie înger pentru mulți pacienți de acum înainte, întrucât, Eugen este acum specialist cu acte în regulă. A fost angajat la spital în septembrie, la scurt timp după ce a dat un concurs, pe care l-a luat cu brio”, au dezvăluit prieteni de-ai bărbatului, în premieră pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Florin Busuioc a fost salvat de la moarte de un rezident, pentru care intervenția a reprezentat provocarea vieții! Era un ”învățăcel”

Florin Busuioc a fost salvat de la moarte de un rezident, dar ar mai fi de spus și faptul că, la vremea respectivă, Eugen Tiereanu era doar un ”învățăcel” în ultimul an și, în acea seară, a avut parte și el de provocarea vieții. Împreună cu un coleg, l-a operat pe actorul care suferise un infarct după spectacolul pe care îl susținuse târziu în noapte la Filarmonica din Craiova, o intervenție dificilă ce nu se mai realizase până atunci în spitalul din oraș, dar care avea să se finalizeze cu succes.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate