Ce s-a întâmplat cu 10 minute înainte ca Raisa să fie omorâtă?! Mama fetei care a supraviețuit: "Copilul mi-a dat mesaj: Mami, vezi că noi plecăm"

Au apărut noi detalii referitoare la accidentul în care o fetiță de 13 ani și-a pierdut viața, pe trecerea de pietoni.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Mama fetiței care a supraviețuit în urma accidentului produs pe Bulevardul Laminorului rupe tăcerea. Femeia a primit un mesaj de la fiica ei cu puțin timp înainte de producerea accidentului, în care aceasta îi spunea că se pregătește să meargă la școală.

10 minute mai târziu, un număr necunoscut îi dădea vestea cutremurătoare, că minora și colega ei fuseseră lovite în plin de o mașină de poliție.

Citeste si: Coincidență bizară în cazul morții Raisei! Mesajul care prevestea tragedia. Ce a scris mama fetei înainte de accident: "Dacă nu se asigură, atunci pietonul moare"

"La copilul meu nu s-a întors polițistul"

Mama fetiței care a scăpat teafără în urma accidentului produs în Capitală a dezvăluit firul tragediei. Femeia a povestit că a vorbit cu fiica sa chiar înainte ca minora și colega ei să fie spulberate pe trecerea de pietoni. La scurt timp, ea a fost sunată de unul dintre martori, care a anunțat-o despre nefericitul incident. Potrivit declarațiilor făcute de cei care s-au aflat la fața locului, polițistul nici măcar nu s-a uitat la a doua victimă, să vadă în ce stare se află.

Agentul a coborât din mașină și a mers direct în locul în care corpul Raisei a fost aruncat după impact: "Copilul mi-a dat mesaj în care zice: 'Mami, vezi că noi plecăm la şcoală'. Zic: 'Bine mami, vedeţi, să aveți grijă.' Îmi zice: 'Da mami, avem, ca de obicei'. În 10 minute mă sună un număr necunoscut şi răspund.

Fetele se asiguraseră înainte de a traversa

Imagini de la locul accidentului

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Polițistul a mers numai la una dintre victime, pentru a verifica dacă trăiește

Imagini de la locul accidentului

[Sursa foto: Captură tv]

M-am gândit că s-a întâmplat ceva, că nu avea cine să mă sune. 'A avut un incident aici, pe trecerea de pietoni'. O doamnă m-a sunat, care a fost martor acolo şi îi mulțumesc. S-a dus la copilul meu să vadă cum este şi fata a rugat-o să mă sune. La copilul meu nu s-a întors polițistul. S-a dat jos în locul unde a căzut Raisa şi a lovit copilul cu piciorul, să vadă dacă mai mișcă."

, a declarat mama fetiței supraviețuitoare, pentru antena3.ro.

Polițistul a împins-o cu piciorul pe Raisa, fata decedată

Imagini de la locul accidentului

[Sursa foto: Captură tv]

"Vrem ca acest individ să plătească pentru ce a făcut!"

Mama cele de-a doua victime lovite pe trecerea de pietoni își dorește să se facă dreptate pentru Raisa și fiica ei. Femeia nici nu concepe o mușamalizare a cazului, luând în considerare gravitatea situației: "Dacă nu erau martori acolo acest individ fugea de la faţa locului, deşi mașina lui era deteriorată. Vă daţi seama şi viteza cu care au fost loviți acești copii.

Citeste si: Polițistul care a ucis-o pe fetița de 13 ani, cercetat în libertate. Ce spune Parchetul despre presupusa "misiune" a agentului: "Nu era urgentă!"

Vrem ca acest individ să plătească pentru ce a făcut. Nu vrem să se mușamalizeze, pentru că este vorba de doi copii. Trebuie să plătească. Chiar dacă aparține poliţiei şi este un angajat al unei instituții de stat trebuie să plătească ca şi noi, un om de rând. Dacă noi am fi produs acest accident eram aspru judecaţi. Aşa trebuie şi el judecat şi pus să plătească pentru ceea ce a făcut.", a adăugat mama celei de-a doua fetițe lovite pe Bulevardul Laminorului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies