Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Andreea Marin şi Tuncay Ozturk! Filmul divorţului dezvăluit de cea mai bună prietenă a vedetei

A trecut aproape o săptămână de când Andreea Marin a dezvăluit că divorţează, iar acum cea mai bună prietenă a vedetei, Roxana Iliescu, a scris un mesaj în care îşi exprimă părerea despre speculaţiile care s-au făcut în urma despărţirii dintre cei doi, dar şi concluzia despre decizia prezentatoarei TV.

novalue
Autor: T.S.

În ciuda faptului că separarea dintre cei doi a stârnit isterie printre fanii vedetei, dar nu numai, Roxana Iliescu s-a gândit să clarifice, într-un fel, această poveste, aşa că a publicat pe blogul personal un mesaj.

„Înainte să declanşez o isterie masculină, vreau să fac câteva precizări. Titlul îl voi explică la sfârşitul articolului. Nu conţine nici o ironie, nici vreo eticheta. Doar emoţie. Am lăsat haina mea de ziarist la o parte, clar am abandonat rochia de prietenă a Andreei dar şi treningul de pacienta a kineto-terapeutului Tuncay şi m-am apucat să analizez cu ochii de mediator şi coach specializat

în probleme de cuplu întreagă nebunie. Andreea şi Tuncay. Încă Ozturk amândoi. Iată faptele. Joi, 27 octombrie, ora 9:43 Andreea postează pe Facebook anunţul. (…) Se generează rapid mii de like-uri şi sute de share-uri. Sute!!! Oare de ce ar da cineva “share” unui anunţ de divorţ? Că să nu mai compună ei unul personalizat pentru partenerul lor de viaţă? Chiar sunt curioasă dacă pe 28 octombrie s-au înregistrat mai multe divorţuri decât de obicei. La ştiri sigur a existat un val de materiale despre “creşterea ratei de divorţuri în România”. Pe bune! Cei care au răbdare să vadă şi postul dat cu 10 ore mai devreme descoperă un emoţionant citat din Rumi, “Doamne, du-mă în locul unde sufletul meu poate vorbi fără cuvinte”.…. De aici am înţeles cât de greu i-a fost Andreei să dea publicităţii anunţul ce a urmat… În aceeaşi zi, Andreea a înaintat la Tribunalul Buftea acţiunea de divorţ.
Facebook-ul şi presă rămân tăcute referitor la conţinutul motivării. Evident, presă se dezlănţuie în scenarii, cel mai frecvent fiind presupusă aventură a kinetoterapeutului (apropos, în 2 din 3 comentarii Tuncay este numit medic, deşi diferenţa dintre un medic şi un terapeut este mare) cu asistenţă să. Tuncay nu comentează. Andreea postează doar citate geniale (în engleză) din care înţelege fiecare ce vrea. Sau cât poate. “Prezenţa ta mă face să mă simt mai singur decât absenţa tuturor celor dragi…” sau celebrul monolog al lui Meredith Grey: “DECIDE!! Deci fă-o! Decide.
E asta viaţă pe care vrei să o trăieşti? E această persoană pe care vrei să o iubeşti? Eşti cea mai bună varianta a ta? Poţi să fii mai puternic? Mai amabil? Mai Înţelegător? DECIDE. Inspiră. Expiră. DECIDE!” 29 octombrie ora 18:42, pe pagină să ofociala de Persoană Publică (nici aici nu am înţeles dacă a fost o scăpare a Facebook-ului sau o contradicţie a kinetoterapeutului care a susţinut întotdeauna că expunerea să nu îi face bine afacerii), Tuncay publică un mesaj pe contul de socializare.”


Filmul divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay. Motivarea vedetei este una publică

„Legendă (sau altfel spus Gură Lumii) nu vorbeşte despre eventualele mesaje schimbate între ei. Cert este că reporterii Antena Stars surprind noaptea târziu “transferul” geamantanelor lui Tuncay către o destinaţie necunoscută. Jurnaliltii remarcau că terapeutul a venit în casă Andreei cu o geantă şi a plecat cu o zestre. Singură inadvertenţă, “şoferul” prezentat de cei de la ştiri este în realitate cumnatul lui Tuncay, care locuieşte în apartamentul Andreei din Bucureşti şi lucrează la clinică deţinută de Ozturk. Luni, zi de tăcere.  De menţionat este faptul că Andreea (cea care a intentat divorţul) nu a cerut secretizarea dosarului. Şedinţa va fi una deschisă”, a mai adăugat roxanailiescu.ro.

Ca atare şi motivarea este una publică:

La motivare, Andreea declara “M-am căsătorit cu soţul meu în dată de 19.12.2013. Din nefericire, pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, că rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp.

Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită care mă afectează în mod grav şi care ne-au făcut să fim practic separaţi.

Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate.

În aceste condiţii, continuarea relaţiilor de familie nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate.

Faţă de toate cele expuse mai sus va rog să admiteţi acţiunea aşa cum a fost formulată.”

Filmul divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay”Bingo!!! Avem toate detaliile necesare pentru o analiză completă”:

Din motivaţie şi din primul anunţ pe Facebook, decizia Andreei pare fermă, clădită în timp şi cu argumente. Din poezii şi citate reiese însă o dezamăgire că un oftat prelung. Că şi cum ar aştepta măcar în ultimul ceas o atitudine bărbătească. Chiar dacă nu ar reuşi să le salveze relaţia, ar salva… reputaţia. Reputaţia iubirii lor.

Din singură lui declaraţie, antagonică, Tuncay pare să oscileze între a câştigă bunăvoinţa viitoarei foste soţii şi admiraţia femeilor. Poate viitoare paciente. Îşi declara iubirea tare şi răspicat, dar nu găsesc nicăieri un cuvânt despre cât de mult şi-ar dori să repare cumva ce nu mai merge. Spune despre toate lucrurile minunate pe care le-a făcut soţia lui pentru el dar nici o vorba despre ce a adus el în relaţie sau despre ce ar fi dispus să facă de-acum încolo dacă i-ar mai fi dată o şansă. De parcă i-ar fi frică de perspectiva unei noi împăcări.

Din declaraţiile şi comportamentele celor doi (rapiditatea cu care şi-a luat bagajele, fermitatea cu care a formulat motivaţia de divorţ) nu reiese nici o speranţa a unei posibile reconcilieri.
Prima întrebare într-o şedinţa de mediere este: “ Ce ar mai putea să facă partenerul că să te facă să accepţi propunerea unei concilieri?” Dacă există un răspuns, medierea se încheie şi se mută la consiliere.

Ei doi sunt însă în situaţia clasică de despărţire… în absenţa. Tipul de cuplu care se căsătoreşte de comun acord, dar fiecare pândeşte mişcarea celuilalt în caz de divorţ. M-am întrebat întotdeauna cum ar evolua căsniciile dacă ar trebui să argumenteze la fel de năpraznic decizia de unire a destinelor că şi destrămarea lor…

O liniştire a spiritelor acum şi un pact de neagresiune tip mediere ar putea să-i salveze de un partaj cu probleme. Deşi kinetoterapeutul a călcat deja strâmb. În ce priveşte discreţia dorită de Andreea.
Ce ar fi putut să-i ajute în timpul căsniciei? Poate exerciţii pe baza celor ‘Cinci Limbaje ale Iubirii’ şi deasemenea referitoare la “jumătatea de relaţie a fiecăruia”, tip Espere. Este evident că nu şi-au cunoscut unul altuia dicţionarul iubirii şi că şi-au încălcat frecvent jumătatea de relaţie. Nu am să dezvolt aici aceste două tehnici de terapie de cuplu, dar mi-ar plăcea să pot da timpul înapoi să văd dacă şi în cazul lor ar fi putut da rezultatele miraculoase obţinute în alte cupluri.

Ce ar trebui să facă de acum încolo? Să-şi asculte sufletul. Şi să vadă în primul rând ce ar fi putut fiecare să facă şi ce a fost imposibil de făcut. Apoi ce a avut fiecare de câştigat din povestea asta. Apoi să mulţumească, să ierte şi să fie iertat. Să-şi ia la revedere şi să meargă înainte mai bogaţi. Poate material, poate sufleteşte. Ştiu, pot părea texte din basme. E greu de gândit, darămite de făcut de pe o zi pe altă. Sunt însă etape esenţiale pentru a lasă în spate trecutul cu uşurinţă şi a zbura liber în viitor.

Şi acum titlul…

Mă uităm la o fotografie de la începutul relaţiei lor. Arătau exact că celebrii căţei din desenul animat. Ea doamna, el un tinerel uşor sălbatic ce îşi dorea cu siguranţă să crească şi să o facă pe “doamna” fericită şi mândră. Nu ştim cum a reuşit ‘Liberul Vagabond’ să se adapteze statutului de Domn. Tuncay a schimbat sub îndrumarea Andreei aparenţă. Şi-a lăsat barbă elegantă. S-a lăsat “îmbrăcat” în straie scumpe şi alese. A aranjat şi mobilat cu ajutorul ei o clinică de recuperare. A devenit “cineva”. Public Figure scrie pe pagină lui de Facebook. În trei ani şi-a schimbat viaţă năucitor, a scris Roxana Iliescu pe roxanailiescu.ro.

Citeste si: Carmen Harra: două lucruri mari în care să investești în 2021- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV Ana Porgras, dezvăluiri din tabăra Faimoșilor! Cine era, de fapt, liderul echipei: „După el se lua toată lumea”

Ionuț Rusu și Denise Rifai, față în față la Teo Show! Iată cum a decurs întâlnirea dintre cei doi: „Tot timpul imitația este mai bună ca originalul”

A murit! Oana Lis a făcut anunțul trist în urmă cu scurt timp! Durere de nedescris pentru vedetă

Horoscop 13 Aprilie 2021: astăzi, Uranus îi ghidează pe nativii din semnul Vărsătorului către progres

Iohannis a promulgat legea! Aceste mașini nu mai pot fi introduse pe piață. Schimbări importante în domeniul auto

BOMBA BOMBELOR! Cine este femeia celebra cu care Laurentiu Reghecamf a inselat-o pe Anamaria Prodan timp de 8 ani

Sănătatea românilor, în pericol chiar de Paște. Avertismentul autorităților

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies