Ce s-a întâmplat cu fetița Biancăi Drăgușanu imediat după ce vedeta a semnat actele de divorț cu Alex Bodi! ”M-a luat în brațe și a stat lipită de mine” DECLARAȚII EXCLUSIVE

După divorț, Bianca Drăgușanu a luat decizia de a fi singură, doar cu fetița ei, Sofia, pe care o consideră persoana cea mai importantă din viața ei

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

După tentative de separare eșuate, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat! De acum, este  un fapt real. Cei doi fioști soți au mers la notar și au semnat actele, dar nu fără scandal. Doar așa ne-au obișnuit în mai bine de un an și jumătate de relație, din care șapte luni de căsnicie. Cum era de așteptat, și de data aceasta, frumoasa blondină și bărbatul cu care a fost căsătorită au fost protagonișii unui scene în toată regula, atunci când, la un moment dat, vedeta a ieșit le geam și a cerut ajutor... „Sunați la 112! Sunați la 112!”,  apoi un telefon a zburat pe fereastră.  Citeste si: Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi. Ce s-a întâmplat între cei doi în parc?

Bianca Drăgușanu a spus ce a simțit Sofia în ultimele zile! ” Copilul meu era trist”

După ce a ieșit de la notar, Bianca Drăgușanu era vizibil afectată și singura ei declarație a fost cu capul plecat, fără a se mai uita la cel cu care a împărțit o bună bucată de timp și rele, și bune!  ”M-am

grăbit (n.r.- când s-a căsătorit cu Alex Bodi)”,  a mai adăugat vedeta, înainte de a se urca în mașină. Nu același lucru s-a întâmplat în schimb a doua zi, atunci când a spus clar că nu mai putea sta lângă un om ”violent, care nu o respectă și o înșală!”  Citeste si: Alex Bodi, după ce a fost acuzat că a vrut să-i dea un cap în gură mamei Biancăi: ”E a treia oară când cheamă poliția pe niște închipuiri. S-a amestecat și m-a jignit”!

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

”Pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi.

Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru polițiști, cu mama care plângea și cu mine cum eram", a declarat Bianca Drăgușanu la TeoShow.  Citeste si: Soțul Andreei Tonciu, amenințări în scandalul declanșat de Bianca Drăgușanu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Mătur cu tine...”

Bianca Drăgușanu a stat cu fiica ei după divorțul de Alex Bodi! ” Simțeam că trebuie să stau doar cu Sofia”  

După dezvăluirile de la Teo Show, în premieră pentru WOWbiz.ro, fosta prezentatoare TV avea să spună ce a făcut imediat după ce a semnat actele de separare de soț. Bianca Drăgușanu a stat cu fiica ei după divorțul de Alex Bodi! ”De la notar, m-am dus acasă, nu mai voiam să mai văd și să mai fac nimic. Luasem o hotărâre importantă pentru mine, și pentru familia mea. Simțeam că trebuie să stau doar cu Sofia. Oricum, pe ea o am mereu lângă mine, în mintea și sufletul meu. Ea mi-a dat putere! M-a luat în brațe și a stat lipită de mine, de parcă ar fi simțit ce se întâmplă, deși este foarte mică. O iubesc enorm și când ă uit la ea, pot să merg mai departe, orice s-ar întâmpla”, a dezvăluit Bianca într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Bianca Drăgușanu a mai fost de trei ori la divorț cu Alex Bodi! Toți pașii au fost sortiți eșecului

Dacă ieri, celebrul mariaj a luat sfârșit, ei bine, puțini știu că  Bianca Drăgușanu  a mai fost de trei ori la divorț cu Alex Bodi! Persoane din preajma cuplului susțin că ei au ajuns în fața notarului la scurt timp de la… nuntă!!!  ”Bianca a dorit să se despartă de soțul ei prima dată în septembrie, după ce s-a întors din luna miere, mai devreme decât Bodi, și, culmea, a ajuns direct la spital cu o coastă fisurată, semn că pe yacht s-au întâmplat lucruri ciudate! Pe urmă, în decembrie, la început, a fost o nouă acțiune de separare, dar ambii au decis că este cazul să își mai acorde o șansă! În ianuarie, situația a stat la fel, adică dorință de divorț și apoi, iar revenire la sentimente mai bune. Acum însă, nimic nu a mai schimbat decizia și, se pare, că totul se va termina aici”, au conchis surse din apropierea protagoniștilor acestei telenovele cu dragoste, pasiune și scântei!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu, despre femeile cu care a înșelat-o Alex Bodi: „A avut și are mai multe”

Bianca a dezvăluit cu cine a înșelat-o Bodi. Rușine mai mare nu există!

Alex Bodi a recunoscut tot, după ce a apărut lângă o blondă focoasă la Monaco, înainte de divorțul cu Bianca: ”Am înșelat-o! O iubesc, dar, recunosc, am făcut unele greșeli”

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

New York a intrat într-o spirală a morții. Distrugerea finală pare tot mai inevitabilă

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies