Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al Margheritei de la Clejani, după ce a recunoscut că a consumat droguri? Tânărul, din nou în fața judecătorilor! EXCLUSIV

Fostul iubit al Margheritei din Clejani a uimit procurorii și judecătorii din sala de tribunal după ce a recunoscut că este consumator de droguri.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

margherita, iubit
Margherita, alături de fostul ei iubit

Fostul iubit al Margheritei din Clejani, cu care acesta avea o relație în momentul în care a făcut accident sub influența substanțelor, a apărut, luna trecută, în fața judecătorilor. Theodor a cerut reabilitarea, după ce a recunoscut că a consumat droguri, însă acțiunea lui a fost desființată de procurorul aflat în sală în doar câteva minute.

Theodor vrea să fie reabilitat la doi ani și jumătate după ce a fost condamnat


In articol:

Theodor, fostul iubit al Margheritei din Clejani, a cerut ca decizia de condamnare pentru droguri să-i fie ștearsă din cazier. În urmă cu doi ani și jumătate, tânărul ploieștean a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției pentru infracțiunea de ”cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”. În urma acordului semnat, fostul iubit al Margheritei a scăpat de închisoare și a plătit doar o amendă penală în valoare de 900 de lei.

margherita din clejani
Margherita de la Clejani a avut și ea probleme cu substanțele

Condamnarea apare însă în casierul tânărului, iar acest lucru nu pare să-i convină prea mult acestuia. De asemenea, în cazul unei alte infracțiuni, Theodor ar urma să fie considerat un recidivist, iar asta ar însemna circumstane agravante. Nu în ultimul rând, o pată pe cazier îi poate aduce tânărului o interdicție de a intra în anumite state din afara Europei (cum ar fi cazul Statelor Unite ale Americii), iar asta reprezintă un motiv suficient pentru băiat să-și repare cazierul.

Fostul iubit al Margheritei a plecat de la tribunal cu coada între picioare

Theodor a venit în sala de tribunal fără avocat și a arătat în solicitarea lui că a plătit amenda și că s-a făcut băiat cuminte. A fost, însă, o victimă ușoară pentru procurorul de caz, care i-a desființat toate argumentele în doar câteva minute. Se pare că atunci când a formulat cererea, Theodor nu cunoștea foarte bine legea, care spune că nu există reabilitare mai devreme de 3 ani de la data încheierii executării pedepsei. Și oricum, aceasta nu vine automat, ca un drept, ci ca urmare a unui comportament exemplar al condamnatului.

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

În fața afirmațiilor procurorului, Theo n-a avut de ales decât să-și retragă cererea, cu rezerva că va mai face o încercare după ce vor trece 3 ani de la condamnare, adică abia în luna iulie a anului 2021.

Citeste si: Viorica de la Clejani, reacție după alegerile locale: ”Prostia omenească este destul de mare...”

Citeste si: Viorica de la Clejani știe de ce Margherita e pusă pe scandal! ”Nu are bărbat!”! Declarații șocante VIDEO

”Reprezentantul Ministerului Public, având cuvântul, arată că cererea formulată de petent a fost introdusă de petent înainte de termenul legal, fiind aplicabile în cauză disp. art. 532 alin. 1 lit. a C.P.P. Astfel potrivit disp. art. 167 alin. 2 C.P.P. termenul de 3 ani curge de la momentul achitării amenzii penale și se va împlini la data de 10.07.2021.

theo, iubit margherita
Theodor cântă într-o trupă și vorbește despre dorguri în textele pieselor

Față de aspectele relatate de către procuror, petentul arată că înțelege să-și retragă prezenta cerere”, se arată în referatul ședinței. Tot procesul a durat câteva minute.

Reprezentantul Ministerului Public având cuvântul solicită a se lua act de manifestarea de voință a petentului”, se arată în referatul ședinei de tribunal.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis a luat decizia momentului! Anunțul făcut de președintele României

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Ce a făcut Ramona Manole, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani, după ce Margherita a agresat două femei

Margherita de la Clejani, luată la rost după ce a jignit jurnaliștii! O celebră prezentatoare tv i-a dat replica: „Trebuie să am o...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies