Ce s-a întâmplat cu fotbalistul brazilian, înainte să fie decapitat de impresarul lui! Fiica amantei era în casă şi a povestit totul!

Daniel Correa Freitas a fost torturat şi ucis de impresarul lui după ce l-a prins în pat cu nevasta lui.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Edson Brittes Jr a văzut negru în faţa ochilor atunci când l-a văzut pe fotbalistul de la Sao Paolo cu soţia lui.

Freitas se lăuda prietenilor că are o relaţie cu soţia impresarului său şi le trimitea poze intime. Edson Brittes Jr susţine însă că a fost vorba despre un viol, motiv pentru care a şi reacţionat.

Fiica amantei, Allana Brites, a povestit ce s-a întâmplat înainte de crimă.

Tânăra susţine varianta tatălui său, acum acuzat de crimă.

"Toată lumea petrecea, iar eu, fiind obosită, m-am dus sus pentru a mă culca. La câteva secunde după ce am intrat în camera mea, am auzit ţipete. Când m-am dus în dormitorul de unde se auzea gălăgie, l-am văzut pe Daniel Correa peste mama mea. Încerca să o violeze. Toţi au sărit pe el, pentru că mama ţipa. El nu a scos un cuvânt în tot acest timp", a declarat Allana Brites, citată de site-ul trome.pe.

"Când am deschis uşa l-am văzut peste soţia mea, care striga după ajutor. Am făcut ceea ce orice bărbat din Brazilia ar fi făcut pentru soţia sa. Ar fi putut fi fiica, sora, mama sau soţia ta.

În acel moment în faţa mea era el şi Cris, soţia mea alături de care sunt de 20 de ani, femeia căreia mi-am dedicat viaţa, care tot timpul m-a iubit

şi m-a respectat. Ştiu că am făcut ce am făcut, dar vreau ca toţi să urmărească şi să gândească ce ar face pentru a menţine integritatea morală a familiei şi pentru a ajuta o femeie mică şi fragilă", a spus impresarul.

Poliţia are o altă variantă. Fotbalistul Daniel Correa avea o relaţie cu soţia impresarului. În noaptea aceea, el a insistat să facă sex cu ea, chiar în casa în care se aflau şi soţul şi fiica ei, însă femeia l-a refuzat de teamă să nu fie prinşi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Atenţie, români! O nouă ţeapă circulă prin SMS! Iată cum vor să vă ia banii

Delia, cum reuşeşti? Artista i-a uimit pe fani: ”E hardcoreală gravă”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

DOLIU imens! A murit o mare actriţă a României. A avut un talent ieșit din comun

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

ContrapunctEVZ. De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies