Ce s-a întâmplat cu Irinel Columbeanu în Asia! Nu s-a știut asta până acum ”L-am găsit stând pe marginea patului…”

Irinel Columbeanu a fost în Asia câteva zile, el petrecând o noapte cu echipa formată din Alexandru Abagiu –Radu Vlăduț.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Irinel Columbeanu în vârstă de 62 de ani a avut parte de o experiență inedită în Asia, unde a participat la un show extrem. El a fost partenerul echipei Abagiu- Radu timp de două zile și și-a petrecut noaptea cu aceștia.

Cei trei au reușit să găsească pentru noaptea respectivă cazare într-o casă socială a primăriei din localitatea unde ajunseseră. Condițiile nu au fost tocmai bune, Irinel Columbeanu a fost singurul care a dormit într-un pat, Abagiu a dormit pe o masă, iar Radu pe o bancă din lemn.

Citeste si: Incredibil, ce mesaje primește Cătălin, soțul cântăreței Adda, după întoarcerea din Asia

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Ce nu s-a știut până acum despre aventura din Asia a lui Irinel Columbeanu este faptul că acesta ar fi avut un atac de panică în respectiva noapte. A dezvăluit chiar Alex Abagiu, după întoarcerea din Asia.

Citeste si: Adda a slabit 27 de kilograme intr-un an, dupa ce a nascut! "Sunt sanatoasa, asta e cel mai important"

S-a trezit noaptea (n.red. Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit,dar nu a vrut să ne trezească pe noi”, a povestit Alex Abagiu.

Citeste si: Lia Bugnar se iubește cu un actor cu 22 de ani mai tânăr ca ea! Anghel Damian apare și el la tv ”E frumos ca un înger”

Irinel Columbeanu a suferit un atac cerebral

Puțină lume își mai amintește că în urmă cu aproximativ 20 de ani, Irinel Columbeanu a suferit un atac cerebral. S-a întâmplat în perioada în care Irinel Columbeanu se iubea cu Anna Lesko.

Citeste si: Boala de care suferă Răzvan Fodor! Soția lui, speriată ca afecțiunea să nu se agraveze în Asia

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au iubit timp de opt ani. Mai mult de atât, solista i-a stat alături lui Irinel Columbeanu în perioada extrem de dificilă, îngrijindu-l în urma atacului cerebral. Cei doi s-au despărțit în 2004, dar au rămas în relații foarte bune. “Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relația noastră mai bine de opt ani; plus că am fost alături de el în niște momente foarte grele (n.red referindu-se la atacul cerebral). Relația cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare. Relatia mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm”, spunea Anna Lesko despre Irinel Columbeanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce face și cum arată azi fostul șofer al Monicăi Gabor! Adrian Filote este stabilit în Mexic FOTO

Bombă în showbiz! Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu vrea să devină pictoriţă în SUA! Vezi cum arată tablourile realizate de Irina!

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au împăcat! Cum au fost surprinși afaceristul și iubita cu 40 de ani mai tânără

Raluca Badulescu da moda! Cu ce tunsoare si-a surprins colegii de platou? „Asa era pieptanatura mea din tinerete”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies