Vedete

Ce s-a intamplat cu Jim Carrey la doi ani de cand iubita lui s-a sinucis? Imagini emotionante cu actorul

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce s-a intamplat cu Jim Carrey la doi ani de cand iubita lui s-a sinucis? Imagini emotionante cu actorulicon photo
Actorul Jim Carrey este unul din cei mai apreciati actori de comedie ai generatiei sale, iar stilul sau unic, inconfundabil, l-au transformat intr-o celebritate mondiala, fiind distribuit in numeroase productii.

In urma cu doi ani, comedia s-a transformat in tragedie, atunci cand actorul a fost nevoit sa isi conduca pe ultimul drum fosta iubita.
Cathriona White si Jim Carrey au avut o relatie de trei ani, iar la scurt timp dupa despartire, tanara si-a pus capat zilelor.

Ce s-a intamplat cu Jim Carrey la doi ani de cand iubita lui s-a sinucis? Imagini emotionante cu actorul

Intr-un editorial publicat de Sky News, Jim Carrey este portretizat ca un personaj strain, cu care publicul nu mai este familiarizat, de cand actorul a fost nevoit sa isi ingroape o persoana draga.
Ce s-a intamplat cu Jim Carrey la doi ani de cand iubita lui s-a sinucis? Imagini emotionante cu actorul

"Jim Carrey nu mai exista", este titlul articolului care face referire la suferinta publicului si totodata curajul actorului lovit de doliu, de a imbratisa starea de tristete, in timp ce multi actori de comedie apar in continuare zambind in fata publicului, pentru a nu-si rata cariera, iar cand luminile se sting, acestia isi gasesc refugiul in droguri si alcool.

Adevărul este că tu nu exişti. Nu eşti nimic altceva decât nişte idei. Noi luăm toate aceste idei şi le punem la un loc şi ne creăm astfel o personalitate pe care o purtăm ca pe o brăţară norocoasă. O brăţară a identităţii pe care o purtăm de-a lungul vieţii. Dar asta nu e ceea ce suntem, pentru că noi suntem nimic, de fapt. Iar asta e o uşurare extraordinară“,

Citeste mai mult: adev.ro/ow61ye

"Adevărul este că tu nu exişti. Nu eşti nimic altceva decât nişte idei. Noi luăm toate aceste idei şi le punem la un loc şi ne creăm astfel o personalitate pe care o purtăm ca pe o brăţară norocoasă. O brăţară a identităţii pe care o purtăm de-a lungul vieţii. Dar asta nu e ceea ce suntem, pentru că noi suntem nimic, de fapt. Iar asta e o uşurare extraordinară“, sunt declaratiile considerate de multi bizare pe care actorul le-a facut la un eveniment recent, potrivit Hollywood Reporter.
La doi ani de la tragedie, Jim Carrey nu a mai aparut in niciun film, iar singurele imagini care au mai aparut cu el l il surprind intr-o incapere obscura, in timp ce picteaza cu vopsea fosforescenta.
"Aveam nevoie de culoare", sunt cuvintele spuse de actor la camera.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune