Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu după 42 de zile de comă! Veștile nu sunt bune

Mihai Constantinescu se afla de 42 de zile în comă, iar medicii sunt în continuare rezervați.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Apropiații speră totuși la o minune. Acesta se află intubat și supravegheat medical douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru.

Adrian Daminescu a oferit informații prețioase despre starea de sănătate a colegului său de scenă. Artistul este deconectat de la aparate, însă este menținut, în continuare, într-o ”comă controlată”.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

”Mintea trebuie să se odihnească”, a declarat Adrian Daminescu.

Scandal după campania de strângere de sânge pentru marele artist. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a răspuns acestor critici:

„Poti să înțelegi cât de jos am ajuns dacă există o speranță. Trebuie să ne mobilizăm să facem tot ce putem. Persoanele care au comentat ar trebui să doneze și ei, nu doar pentru Mihai Constantinescu, ci pentru toți pacienții din țara asta”, a declarat aceasta.

Simona Secrier, strigăt de ajutor. Acesta i-a îndemnat pe români să meargă și să doneze sânge

“Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat soția îndrăgitului cântăreț, relatează România TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate