Ce s-a intamplat cu o femeie dupa ce a intrat pe proprietatea lui Shia Labeouf! Actorul era in casa si a inceput sa strige: "Nu ma atinge"

O femeie a fost arestată după ce a intrat pe proprietatea din regiunea Sherman Oaks, California, a lui Shia Labeouf, în timp ce actorul se afla în reşedinţa sa, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereShia Labeouf a sunat la poliţie în data de 14 august pentru a raporta faptul că un intrus se află pe proprietatea sa şi se apropie de uşa locuinţei sale.

"O persoană care mă urmăreşte de trei săptămâni a intrat pe proprietatea mea. Nu am nicio idee cine este ea. Aceasta continuă să apară în mod întâmplător pe lângă casa mea. Este practic pe proprietatea mea, mă urmăreşte. Nu ştiu cine este această persoană", a spus Shia Labeouf când a sunat de urgenţă la poliţie, conform site-ului tmz.com.

fara descriereÎn aceeaşi înregistrare obţinută de tmz.com, actorul poate fi auzit în timp ce i se adresează femeii respective, spunându-i să nu îl atingă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au arestat-o pe Graciela Nahle, în vârstă de 31 de ani. Ea nu a contestat faptul că a intrat pe proprietatea lui Shia Labeouf şi a fost condamnată la 45 de zile de închisoare, fiind însă eliberată după ce a ispăşit patru zile din pedeapsă. De asemenea, ea are interdicţie să se mai apropie de actor.

fara descriereShia LaBeouf, care a jucat recent în cele două părţi din "Nymphomaniac", de Lars von Trier, a ţinut prima pagină a ziarelor în februarie pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Recent, Shia LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer, care va avea premiera în România pe 14 noiembrie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate