Ce s-a întâmplat cu Patrick, fiul Elodiei Ghinescu: băiatul încearcă din răsputeri să ducă o viață normală

Fiul rezultat din căsnicia lui Cristian Cioacă și a Elodiei Ghinescu încearcă acum din răsputeri să ducî o viață cât mai normală. Iată e decizie a luat băiatul

Cioacă Elodia Ghinescu
Cristian Cioacă, alături de Elodia Ghinescu și micuțul Patrick
Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

Cioacă Elodia Ghinescu
Cristian Cioacă, alături de Elodia Ghinescu și micuțul Patrick

Poate chiar cea mai notorie crimă care a zguduit complet, timp de ani de zile întreaga țară, cazul Elodiei Ghinescu, continuă să facă victime colaterale.

Băiatul lui Cristian Cioacă și al Elodiei Ghinescu, pe nume Patrick, încearcă din răsputeri acum să se desprindă de trecutul familie, în dorința de a duce o viață cât mai normală.

Patrick a decis să-și schimbe numele de familie, pentru a reuși să lase în urmă numele greu ce-l lega de crima/ dispariția mamei lui.

Citeste si: Incredibil| Ce meserie avea femeia care a încercat să omoare un polițist pe motocicletă: totul pare să aibă sens acum

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Strigătul de ajutor al unei tinere znopite în bătaie de iubit, pentru că este de etnie rromă. „M-a lovit în nenumărate rânduri”

Citeste si: VIDEO Mărturia impresionantă a pilotului de raliu strivit între două mașini, în timp ce se afla pe bicicletă. „Era să fiu făcut terci”

Patrick Cioacă: victima colaterală a crimei ce a schimbat România

Patrick este crescut de sora lui Cristain Cioacă, deoarece acesta este în prezent în pușcărie, unde va rămâne până în anul 2030: Cristian Cioacă a fost condamnat, în anul 2014, la 16 ai și 8 luni de închisoare pentru omor, în cazul care a marcat lumea juridică din România: bărbatul a fost condamnat în lipsa cadavrului femeii pe care a fost acuzat că a omorât-o

Băiatul celor doi, Patrick, are în prezent 15 ani și este membru al Federației Române de Baschet, băiatul alegând, pentru moment cel puțin, calea sportului.

Patrick este crescut de sora lui Cristian Cioacă, alături de soțul ei, iar cei doi încearcă din răsputeri să-l ferească cât mai mult de răutățile lumii și de numele ”grele”, Cioacă și Elodia Ghinescu.

Conform unor surse, Patrick a înaintat instanței, în urmă cu un an, cererea de a-și schimba legal numele de familie, iar aceasta ar fi fost aprobată!

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Strigătul de ajutor al unei tinere znopite în bătaie de iubit, pentru că este de etnie rromă. „M-a lovit în nenumărate rânduri”

Secretul misterioasei iubite a lui Dima Trofim! Cine e șatena cu care se săruta

Lili Sandu, dezvăluiri uluitoare despre naștere! Ce spune despre problemele pe care le are cu copilul ei

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

Anamaria Prodan, în stare de şoc! Decizie radicală a agentului FIFA. Nu s-a mai uitat înapoi

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies