Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte de incendiul de la Catedrala Notre-Dame! Filmulețul în care un bărbat este suit pe acoperiș și dă semnale luminoase

În data de 15 aprilie, Catedrala Notre-Dame a ars ca o torță. Înainte cu puțin timp să ia foc, ceva s-a observat pe acoperiș!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Mulți dintre oameni ar spune că montajul este unul fals, însă, în realitate nu este așa. Înainte ca incendiul să se pornească la Catedrala Notre-Dame, în videoclipul devenit recent viral se poate observa silueta unui bărbat care se plimbă pe acoperișul edificiului, îmbrăcată în negru. Stingerea incendiului a durat 12 ore.

  Din imaginile de pe internet, nu se poate observa exact cine este persoana de pe acoperișul Catedralei Notre-Dame, însă singurul lucru care se mai observă este faptul că se plimbă cu un obiect în mână, care luminează de două ori. Nu se știe dacă este oglindă, lanternă sau alt obiect. Imaginile au fost surprinse cu un webcam, de aceea calitatea imaginii nu este tocmai bună.

  Ce ar fi provocat incendiul?

  Un scurtcircuit la reţeaua electrică a provocat incendiul care a devastat Notre Dame. Scânteia s-ar fi produs la unul dintre cele două ascensoare folosite de muncitorii care se ocupau de renovare, informează antena3.ro.

  Lemnul uscat care data din secolul 13 s-a aprins imediat şi a ars ca o torţă.

  Autorităţile franceze au anunţat că Notre-Dame va rămâne închisă 5 sau 6 ani pentru a fi reconstruită. Preşedintele a promis că până în 2024 catedrala va renaşte, dar experţii sunt sceptici.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate