Ce s-a intamplat cu Teodora Buciu dupa ce a castigat competitia? Pustoaica, in stare de soc: "Tremuram, simteam ca lesin..."

Teodora Buciu are toate sansele sa devina urmatorul "mare nume" din industria muzicala romaneasca. Tanara instruita de Tudor Chirila se bucura in continuare de momentele de glorie, iar numarul fanilor creste rapid de la o zi la alta.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereInvitata in cadrul unei emisiuni TV. Teodora Buciu a vorbit despre emotiile simtite pe parcursul intregii competitii, dar si cum a afectat-o show-ul, in viata personala. (Val de critici pentru Smiley dupa ce l-a atacat pe Tudor Chirila in finala competitiei!)
"A fost foarte, foarte mişto! Şi foarte obositor. M-a surprins sincer reacţia mea, atunci când am câştigat. Mi s-a spus că eram cu ochii ca o căprioară în faruri, simţeam ca leşin pe scenă, tremuram, când am aflat că am câştigat am stat să procesez câteva clipe. Sunt cele mai naşpa momentele astea. Îmi doream să câştig, dar nu aveam încrederea aia. Tudor Chirilă e un super om, am avut foarte multe de învăţat de la el, m-a ajutat enorm“, a povestit Teodora.
Tanara in varsta de doar 17 ani a ajuns deja sa fie recunoscuta pe strada.
"După ce am devenit câştigătoarea concursului, eram chiar ieri cu prietena mea în mall şi ne-au oprit zece oameni sa întrebe: tu eşti Teodora? m-au felicitat!“, a mai spus ea.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate