Stela Popescu
Stela Popescu

Vedete

Ce s-a întâmplat cu toate hainele Stelei Popescu după moartea sa?! Doina Maximilian a luat această decizie

Iată ce a făcut fiica adoptivă a Stelei Popescu cu toate hainele actriței.

Stela Popescu a murit în urmă cu câțiva ani. A fost o moarte bruscă care a luat prin surprindere pe toată lumea. Doina Maximilian, fiica adoptivă a marii artiste a rămas cu toată averea ei, inclusiv cu obiectele vestimentare din garderoba Stelei Popescu. Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu toate hainele pe care marea actriță le-a deținut, căci nu erau deloc puține. Ei bine, fiica sa adoptivă a luat la momentul acela o decizie în ceea ce privește obiectele vestimentare purtate de Stela Popescu de-a lungul vieții. 

Stela Popescu
Stela Popescu

Doina Maximilian a pus în saci toate hainele Stelei Popescu și le-a trimis la Teatrul de revistă 

Cei care s-au ales cu hainele marii actrițe au fost colegii de breaslă ai acesteia. Doina Maximilian a strâns toate obiectele vestimentare ale Stelei Popescu, le-a pus în saci și le-a trimis la Teatrul de vră. Fiecare actor și-a ales câte o eșarfă ca amintire.

Citeste si: Fostul soț al Stelei Popescu, declarații la trei ani de la moartea actriței! "Stela a fost iubirea mea din tinerețe..."

„Au fost aduse hainele Stelei de acasă, în saci. Ne-am ales eșarfe, ca amintire”,  au dezvăluit fostele colege ale Stelei Popescu pentru  Playtech. 

Adriana Trandafir, una dintre cele mai apropiate prietene ale Stelei Popescu, a transformat fosta cabină a actriță într-un adevărat altar în amintirea ei, iar fiecare actor are în dreptul oglinzii o fotografie cu ea. 

Citeste si: Stela Popescu îl „vizitează” pe Dan Puican în vis! „Îi aprind o lumânare la Biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă”

„Știu că, la un moment dat, am primit niște saci cu lucruri ale Stelei Popescu, pentru a ne alege măcar o eșarfă, de purtat sau doar amintire! Erau lucrurile ei, de acasă. Iar o parte dintre hainele ei de scenă, de la teatru, au fost casate.

Cabina Stelei a fost aranjată de Adriana Trandafir, cu multe poze, a chemat un meșter, ca să o aranjeze, în amintirea ei. De altfel, fiecare avem în dreptul oglinzii măsuței de machiaj, deasupra, o fotografie proprie”,  au

mai declarat surse de la Teatrul de revistă la aceeași sursă citată.