Ce s-a întâmplat, de fapt, în clipa în care iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu a fost săltat de polițiști! Avem imaginile VIDEO

Cântărețul grec Nikos Papadopoulos a intrat pe mâinile autorităților după ce a revenit din Grecia în urmă cu 5 zile.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Imagini cu iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați


In articol:

Scene demne de filmele de acțiune cu iubitul grec al Adrianei Bahmuțeanu. Nikos Papadopoulos a fost preluat de mascați, ieri, și a fost plasat forțat într-un centru de carantinare din Techirghiol.
Bărbatul a declarat autorităților că a fost nevoit să plece de urgență în Grecia, pentru un tratament medical. De când s-a întors în România, el susține că nu și-a părăsit locuința din județul Constanța.

Imagini cu iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați

"La data de 27 mai a.c., în jurul orei 16.00, în timpul unor verificări efectuate în cartierul Boreal din Constanța, lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța au identificat un cetațean grec, care n-ar fi respectat măsura izolarii la adresa de domicili din municipiul Bucuresti.
Persoana în cauză a fost sanctionată contravențional conform Legii 55/2020 și ca masură complementară s-a dispus carantinarea institutionalizată în cadrul Sanatoriul Balnear din localitatea Techirghiol.", se arată în declarațiile oficiale.

Adriana Bahmuțeanu, revoltată de reacția autorităților la adresa iubitului ei

Imagini cu iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați

”Nu este vorba că este iubitul meu, putea fi oricine, tot abuz consider că se numește. Nikos a mers în Grecia și acum o lună, pentru că trebuie să-și facă o injecție pentru coloana vertebrală. Atunci nu l-a căutat nimeni, deși era stare de urgență.

 

Grecia nu face parte din zona roșie, în curând își va deschide granițele pentru turiștii români. Nikos nu a încălcat nici o regulă, nici o lege, cu toate astea a fost luat de acasă și închis. El a trebuit să insiste să i se facă un test COVID-19 și să i se spună dacă are sau nu coronavirus, pentru că la spital îi făceau cu totul alte teste. Este cu totul anormal să se întâmple astfel de abuzuri la adăpostul unei stări de alertă”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate