Vedete

Ce s-a intamplat, de fapt, intre Mariana Moculescu si iubitul italian care a sechestrat-o? Nidia Moculescu, primele declaratii despre Maximiliano

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Mariana Moculescu a starnit un nou scandal, dupa ce, cu disperare, a cerut ajutorul celor din Romania. Fosta sotie a lui Horia Moculescu si-a acuzat iubitul italian ca ar fi tinut-o sechestrata si sub tratament rau.

"Maximiliano a fost foarte dragut cu mine. Eu nu am stat de vorba cu el, am auzit doar lucrurile spuse de mama. Si atunci sunt undeva la mijloc. Intotdeauna adevarul e la mijloc. Dintre ei doi, sufleteste vorbind, pentru ca ii port in continuare un anumit respect maica-mii, tind sa o cred pe mama pentru ca barbatul e mult mai putin stabilit pe nervi cand vine vorba de o decizie.

Am vorbit cu tata si i-am spus sa o ajutam macar sa plece. Cu toate ca eu nu imi imaginez un barbat care dupa atatia zeci de ani la divort ar mai ajuta-o pe fosta lui sotie...Tata a zis ca o va ajuta cat poate. Cineva de acolo a spus ca Mariana a vorbit foarte urat si ca nu ar vrea. Tata a apelat la alta persoana. Eu, din banii pe care ii aveam in momentul ala, i-am trimis 40 de euro. Ultimii mei bani. Am facut tot ce am putut. Ieri, dupa ce am discutat cu ea, da.
Am asteptat-o la autogara Baneasa, am dus-o pana acasa la o prietena de-a ei. Mi-a zis ca va sta la ea.

 

Daniela mi-a spus ca mama ei nu a dorit-o pe mama mea la ea in casa.
I-am dat mesaj cand am aflat ca s-a mutat la Cristi Marin. I-am spus mai multe. Daca voia sa o ajute trebuie sa ii dea bani si sa ii plateasca o chirie.
Nu am castigat nici eu, nici el procesul, pentru ca nu am mai depus o proba. M-am certat si cu avocata si s-a dus totul de rapa"
, a spus Nidia Moculescu, fiica ei.

Galerie foto 
Setări confidențialitate