Ce s-a întâmplat după gala Puterea Dragostei de duminică? Philip a spus ce nu s-a văzut la tv ”Ricardo a prins un pumn...”

Gala Puterea Dragostei difuzată duminică seara a fost una cu scandal, după ce Iancu și Philip de o parte și Ricardo de cealaltă parte, s-au jignit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

bataie puterea dragostei

In articol:

A fost scandal mare între băieții de la Puterea Dragostei, totul pornind de la discuțiile din timpul săptămânii, după ce Ricardo a dat producției imaginile cu mai mulți băieți care au distrus camera de hotel. În gală, după mai multe schimburi de replici, Iancu a sărit să-l bată pe Ricardo, după ce acesta a spus că el și Philip sunt cățelușii lui.

Iancu nu s-a mai putut stăpâni și s-a ridicat de pe scaun repezindu-se la Ricardo. În imaginile următoare difuzate la tv, Ricardo este pe jos, înconjurat de mai mulți oameni din echipa de producție.

Citeste si: Cum a ajuns de fapt Deea la Puterea Dragostei? Am aflat adevărul

Citeste si: Întâlnire cu scântei între fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei: Raluca și Manuela! ”Mi-a fost frică de tine”

Citeste si: Andi și Ella de la Puterea Dragostei, legătura secretă! Ce mesaje i-a trimis fostul concurent brunetei exact când relația ei cu Jador nu a mai mers

bataie puterea dragostei

Atât Ricardo, cât și Iancu au ieșit din camera unde se filma gala și au încercat să se calmeze.

Philip susține că Ricardo l-a întărâtat pentru a fi eliminat de la Puterea Dragostei

Ei bine, Philip a povestit recent ce s-a întâmplat de fapt în gala difuzată duminică seară. El a spus totul într-un video postat de Robert Ionescu, un fost concurent de la Puterea Dragostei.

Philip puterea dragostei

”Aveam două cartonașe, dar el (n.red. Ricardo) mă întărâta. Eu nu mi-am dat seama că își dorea să mă elimine. În gala, a dat Iancu cu el de pământ după ce a ne-a făcut ”cățeii lui”. Pe mine mă țineau și Livian și Alex, pe Iancu nu l-a ținut nimeni…așa că nu s-a mai abținut. (Ricardo) nu a mai comentat nimic după aceea. Când am ieșit din gala, i-am spus că e urât ce a făcut, iar el m-a înjurat. S-a prins un pumn acolo… Acum, mai mult de un ”salut” nu ne spunem”, a mărturisit Philip despre scandalul cu Ricardo de la Puterea Dragostei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate