Ce s-a întâmplat în camera de hotel între Maria Chițu și Albert Oprea, când s-au revăzut după eliminarea de la Survivor România. „Mi-a zis că sunt atrăgătoare și...!” EXCLUSIV

Întâlnire de gradul 0 între Maria Chițu și Albert Oprea după eliminarea de la Survivor România.

Maria Chițu și Albert Oprea, întâlnire de gradul 0 în Dominicană
Maria Chițu și Albert Oprea
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Maria Chițu a fost eliminată din competiția Survivor România vineri seară, înainte de marea finală. Războinica s-a reîntâlnit la hotel cu foști colegi din competiție, printre care și Albert Oprea, pe care l-a nominalizat și scos din concurs.

Maria Chițu și Albert Oprea, întâlnire de gradul 0 în Dominicană

Cei doi Războinici s-au întâlnit pentru prima oară de la eliminarea lui Albert Oprea de la Survivor România, survenită după ce Maria Chițu l-a trimis în cursa pentru votul publicului.

Citeste si: EXCLUSIV Discuții aprinse între Cătălin Moroșanu și Alin Sălăjean. Ce s-a întâmplat în avion pe drum spre Dominicană: ”Am lansat câteva amenințări”

Fosta concurentă a povestit într-o intervenție la WOWbiz.ro că nu l-a recunoscut pe fostul său coleg de echipă, pentru că acesta ar fi foarte schimbat. „A bătut la ușă, eram eu și Elena în cameră și vreau să vă spun că nu l-am recunoscut pentru că era bărbierit și am întrebat-o pe Elena cine este băiatul, pentru că nu l-am recunoscut. După care m-am uitat la el mai bine și chiar este adevăratul Albert.

Chiar este schimbat. Nu știu dacă a formulat cu cuvintele astea, că mă place, dar țin minte că mi-a zis că sunt frumoasă și parcă atrăgătoare, nu mai țin minte dacă astea au fost exact cuvintele lui”, a spus Maria Chițu.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Maria Chițu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România 2021.

Războinica a ratat finala Survivor România la mustață, după ce a ajuns la votul publicului împreună cu Zanni de la Faimoși.  „Am fost emoționată pentru că știam, adică mă așteptam că eu voi fi cea care va fi eliminată. Zanni dintotdeauna a avut foarte multă susținere din partea publicului. Eu eram emoționată că o să ies și eram emoționată că va trebui să vorbesc și că va trebui să îmi iau rămas bun.

Cel mai emoționant era faptul că va trebui să îmi iau rămas bun de la colegii mei. Eu am emoții de fiecare dată când intru pe traseu. Cumva eram mai motivată când intram cu Zanni, dar voiam să-i bat și pe Războinici pentru că știam că asta mă va aduce cât mai departe și îmi va asigura imunitatea.

Citeste si: Andreea Antonescu și Elena Marin, revedere emoționantă în Republica Dominicană! Ce au discutat Faimoasele la hotel

Am făcut tot ce am putut. Îmi doream foarte mult să ajung în finală, să ajung acolo. Nu am plâns, am plâns atunci când mi-am sunat familia. Eram foarte emoționată pentru că erau foarte mândri de mine și știam că am fost foarte susținută de publicul de acasă. Când m-am văzut nominalizată cu Elena și cu Zanni mă gândeam că ei, fiind veterani, o să aibă mai multă susținere. Eu am și spus în timp ce o vedeam pe Elena că e foarte emotionată, că eram foarte sigură că eu voi fi cea care va ieși afară. I-am spus și ei că știam că eu voi iesi. I-am transmis să aibă încredere în ea, să nu aibă emoții să fie puternică.

WOWbiz.ro, prezent la MAREA FINALĂ Survivor România 2021! Tot ce nu vezi la televizor, îți spunem noi, în exclusivitate!

Maria Chițu și Albert Oprea, întâlnire de gradul 0 în Dominicană

A fost o surpriză, nu mă așteptam. Eu mă gândeam că nu am șanse împotriva ei. Din păcate am izbucnit în plâns pentru că mă uitam la ea și era în lacrimi. M-a emoționant pentru că știam cât de mult își dorește să rămână. M-am bucurat în schimb că am rămas. Am văzut anumite nedreptăți, am văzut cum colegii lui Albert spuneau că nu merită să rămână în competiție, deoarece e mai slab. Eu nu am considerat asta, am considerat că el avea o perioadă în care era mai slab psihic. Ulterior am avut dreptate. Albert a început să aducă puncte din nou”, a spus Războinica. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Irisha a fost cerută în căsătorie în avion de un turc, în uralele foștilor concurenți de la Survivor România. „Felicitări!” IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE

Simona Trașcă a ajuns la Poliție în miez de noapte. Bărbatul, care are o obsesie pentru ea, a amenințat-o cu moartea: ”Eu nu pot să mă apăr”

Maria Chițu a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că s-a cuplat cu Andrei! De cine i-a plăcut, de fapt, de la Survivor

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies