Vedete

Ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa ce Finala "Bravo, ai stil! All Stars" s-a terminat! Reactia castigatoarei a fost neasteptata

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa ce Finala "Bravo, ai stil! All Stars" s-a terminat! Reactia castigatoarei a fost neasteptataicon photo
 
Marea finala "Bravo, ai stil! All Stars" a fost una spectaculoasa, plina de emotie, amintiri frumoase, dar si de mult stil. La final, dupa sase luni de competitie, marea castigatoare "Bravo, ai stil! All Stars" a fost desemnata Silvia. Publicul este cel care a decis, iar concurenta a condus detasat la vot, castigand cu un procentaj de peste 60%.
 
Dupa anuntarea castigatoarei, Silvia a tinut in primul rand sa multumeasca publicului si sustinatorilor sai, apoi a multumit juriului. Insa, Silvia a "sarit-o" pe Iulia Albu.
 
"Vreau sa ma inclin, sa ingenunchez in fata celor de acasa. Daca nu ar fi fost ei, nu as fi fost aici. Va multumesc!", a fost mesajul Silviei pentru public. 
 
"Multumesc Maurice, Raluca si Catalin. Multumesc Ilinca, multumesc echipei Kanal D si colegelor mele", a fost mesajul Silviei pentru juriu si echipa. 
 
La final, dupa ce liniile de vot au fost inchis, inainte de a se anunta marea castigatoare, juriul a anuntat cine si-ar dori sa castige, dintre Iuliana si Silvia. Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice spunand ca pe Silvia o vad castigatoare, in timp ce Iulia Albu a preferat sa nu comenteze si sa lase publicul sa decida. 
 
 
Chiar si asa, Iulia Albu a declarat ca toate cele patru finaliste ar fi meritat sa castige marele premiu si titlul de "cea mai stilata femeie din Romania".
 
Raluca: Marea castigatoare merita sa fie Silvia. Suntem onorati ca te-am cunoscut. Felicitari, Silvia!
 
Maurice: A venit momentul sa raspund la intrebare. Mi-as dori sa castige Silvia!
 
Iulia Albu: Sa castige cea mai votata! Este un raspuns ferm! Fiecare face cum considera, eu va urez succes, cea care nu va primi coroana nu va fi o invinsa. Fie sa va indepliniti visurile.
 
Botezatu: Am in fata doua castigatoare. Doua femei frumoase si stilate. Vreau sa va reamintesc ca a fost un concurs despre stil. Sunteti femei stilate, cu atitudine.O apreciez foarte tare pe Iuliana, e o femeie frumoasa, desavarsita, dar cred ca cea care ar trebui sa castige este Silvia.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune