Ce s-a intamplat la mormantul Ilenei Ciuculete, pe 20 septembrie, cand artista ar fi trebuit sa implineasca 65 de ani! Vezi cine a fost sa-i duca flori – Video Exclusiv!

Ileana Ciuculete s-a stins in martie si a fost inmormantata la Cimitirul Straulesti. Au trecut 6 luni de cand a decedat, iar fanii, familia si sotul nu au uitat-o. La locul ei de veci ard mereu lumanari, iar florile nu lipsesc.

Autor: Alina Mihai

Pe 20 septembrie, Ileana Ciuculete ar fi implinit 65 de ani, ea fiind nascuta in 1952.( Vezi AICI unde pleaca Cornel Gales cu blonda Vivi, femeia cu care s-a spus ca ar avea o relatie) Pana anul trecut, regretata artista isi incepea ziua cu un buchet imens de flori adus de sotul ei, Cornel Gales.

Nu exista an in care, pe 20 septembrie, artista sa nu petreaca, sa nu fie sarbatorita ca la carte.

20 septembrie 2017 a fost o zi trista atat pentru sotul Gales, pentru familie, cat si pentru fanii care au indragit-o. Vaduvul n-a mai avut cui sa daruiasca buchetul de flori, in acest an.

Totusi, la mormantul Ilenei, saptamana trecuta, au fost mai multi fani care au lasat flori si au aprins lumanari.

Citeste
si:
Cornel Gales, surprins astazi cu o alta femeie! Recunoaste: "Da, am inselat-o pe Ileana"- Detalii, in aceasta seara, de la 23.00, la WOWBiz!

“Sa stiti ca pe 20 septembrie a tot venit lumea la mormant. Cu 1-2 flori, buchetele, au aprins cate o lumanare. Pe vaduvul ei nu l-am vazut venind, cat am lucrat eu… e posibil sa fi fost totusi.

Dar daca nu a fost, cu siguranta a trimis pe cineva sa aduca macar un buchet de flori. El vine adesea sa-i aduca flori, ma indoiesc ca de ziua ei n-a fost. Pe mormant e cosul de trandafiri, dar e cel pe care Gales l-a adus la 6 luni de la inmormantare. Mai e un ghiveci cu flori mov, poate acela o fi de la el”, spune unul din angajatii cimitirului.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies