Ce s-a întâmplat la o zi după moartea lui Emi Pian. Mascații au intrat peste interlopi

Moartea lui Emi Pian a repus pe tapet un război între clanurile de interlopi din Capitală. Coincidență sau nu, la o zi după tragedie, Poliția a făcut mai multe descinderi.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Ce s-a întâmplat la o zi după moartea lui Emi Pian. Mascații au intrat peste interlopi
Ce s-a întâmplat la o zi după moartea lui Emi Pian. Mascații au intrat peste interlopi


In articol:

Chiar dacă pare să nu aibă loc cu moartea lui Emi Pian, polițiștii din Capitală au decis să intre peste unul dintre cele mai temute clanuri de interlopi la o zi distanță de la decesul liderului Duduienilor. Motivul oficial? Contrabanda de țigări. 

Prima acțiune a mascaților după moartea lui Emi Pian

Aparent fără nicio legătură între evenimentele din clanuri, mascații au descins, miercuri dimineață, în mai multe imobile din București, Ilfov și Constanța. 

Deși se tot zvonește de o luptă între clanurile de interlopi, Poliția Română a afirmat, oficial, că a avut loc reținerea a 26 de persoane într-un caz de contrabandă de țigări. Numai că cei vizați de autorități fac parte din clanul Vancică, una dintre cele mai puternice grupări de interlopi din România.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Anchetatorii bănuiesc că în zona Piața Reșita din București, sector 4, activează două grupări infracționale, al căror nucleu este reprezentat de doi frați, care au ca principală preocupare contrabanda cu țigări. Persoanele vizate sunt membrii clanului Văncică.

Aceștia aduceau țigări fără marcaj fiscal, provenite, de regulă, din Republica Moldova și le introduceau ilegal pe teritoriul României. Cei doi frați erau ajutați de mai mulți cetățeni moldoveni.

Activitatea infracțională avea loc în garsoniera unui bloc situată în apropierea pieței, iar un bărbat era cu ochii-n patru atunci când în zonă își făcea apariția un echipaj de poliție.

Raportul despre clanul Vancică: „Sarcinile erau foarte bine stabilite”

Ce s-a întâmplat la o zi după moartea lui Emi Pian. Mascații au intrat peste interlopi
Ce s-a întâmplat la o zi după moartea lui Emi Pian. Mascații au intrat peste interlopi

“La acest punct de desfacere sarcinile membrilor grupării sunt foarte bine stabilite, în sensul că, în timp ce una dintre persoanele menţionate mai sus se află în interiorul amanetului şi vinde ţigări de contrabandă pe fereastra uşii de acces în amanet, ceilalţi stau afară în stradă şi abordează potențialii clienți, pe care îi îndrumă să cumpere ţigări”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Activitatea de comercializare a țigaretelor se desfășura și aici după un program strict, începând cu ora 8.00 și până în jurul orei 19.00, existând, de asemenea, o medie de aproximativ 200 de clienți pe zi, iar prețul unui pachet de țigarete este de aproximativ 10 lei. La sediul DIICOT – Structura Centrală vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 26 persoane.

 

Galerie foto 
Citește și:

Doliu în fotbalul românesc. A murit Florin Bugar. Era infectat cu COVID

Gheorghe Dincă a fost adus în fața judecătorilor. ”Vrem să aflăm adevărul”

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Pensia colosală pe care o ia soţia lui Florin Iordache! Fostul ministru "altă întrebare" a fost ales preşedinte al Consiliului Legislativ

Anunțul devastator al medicului Adrian Streinu-Cercel. Când scăpăm de Covid-19. „Toți suntem în aceeași mare problemă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies