Ce s-a întâmplat la ora 12 în memoria polițistului împușcat mortal în Timiș

Autoritățile au ținut un moment de reculegere pentru polițistul împușcat în Timiș.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Polițistul Cristian Amariei se afla în misiune în momentul în care a fost împușcat mortal în piept și în gât. Din păcate, el s-a stins din viață într-un mod cumplit.

Astăzi, la ora 12, timp de un minut, sirenele au sunat, iar semnalele luminoase au fost puse în funcțiune în memoria polițistului Cristian Amariei. De asemenea, polițiștii și-au întrerupt activitatea timp de un minut, la ora respectivă, în memoria polițistului mort din Timiș. Polițiștii din mai multe orașe din România au ținut un moment de reculegere în memoria lui Cristian Amariei.

Criminalul, interlopul Ionel Marcel Lepa este căutat peste tot. Bărbatul este dat în urmărire națională, iar toate mașinile sunt oprite pentru verificări.

Citeste si: A murit la nuntă, chiar sub privirile îngrozite ale copilului

Citeste si: Cumplit! Un militar român și-a bătut iubita și familia acesteia cu un ciocan! Motivul este absurd

Citeste si: Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat pe stradă, sub privirile îngrozite ale oamenilor

Cum s-a produs tragedia

Este stare de alertă în Timiș, după ce astăzi, 2 iunie, un bărbat a omorât un om al legii în plină stradă. Totul s-a produs în localitatea timișeană Izvin. Bărbatul, care are 48 de ani, iar numele lui este Ionel Marcel Lepa, cu domiciliul în Lugoj, este dat în urmărire generală, conform Adevărul.

Conform descrierii Poliţiei, acesta are 1,85 metri înălţime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuţită, ten deschis, păr şaten, sprâncene arcuite şi o corpolenţă atletică, conform sursei citate.

Întreaga scenă violentă a avut loc în localitatea timișeană Izvin, unde a avut loc un filtru al poliției. Bărbatul care a ucis un polițist se afla la volanul mașinii înainte de tragedie. Unul dintre polițiști i-a făcut semn bărbatului să tragă pe dreapta, dar în loc să respecte indicațiile omului legii, el a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu arma. Glonțul l-a lovit în piept pe polițist. Colegul polițistului a fost și el rănit la picior.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate