Ce s-a întâmplat la ultima testare psihologică a lui Felician Codruț, militarul care s-a sinucis

Felician Codruț, militarul care s-a sinucis, fusese cu doar patru luni în urmă la ultima testare psihologică.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Felician Codruţ Şuteu este militarul care s-a sinucis într-o garnizoană din Cluj-Napoca. El a fost găsit fără suflare ieri, 20 ianuarie și o anchetă a fost deschisă în acest caz.

Militarul avea 41 de ani și a fost găsit fără suflare într-una dintre încăperile Unitatea Militară 1049, Regimentul 317 ISR Vlădeasa. Felician Codruţ Şuteu era caporal clasa a II-a și lucra în armată din 2003.

La ultima testare psihologică, efectuată pe data de 27 septembrie, în urmă cu aproximativ patru luni, militarul a fost declarat apt psihologic. Tocmai de aceea sinuciderea lui a picat ca un trăsnet asupra familiei, a apropiaților și a colegilor din armată.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, mesaj dur pe contul ei de Facebook: „Dacă urăsc ceva pe lume, urăsc mincinoșii și LAȘII”. La cine se referă

Citeste si: ȘOC! Andreea Pirui este acum iubita lui Marius, dar ce a putut sa spuna blonda despre Jador! ”A fost o apropiere”! EXCLUSIV!

Citeste si: S-a terminat joaca pentru Abi Talent! Costel Corduneanu l-a făcut praf în scandalul cu Alex Velea: ”Tu, un gunoi, să vorbești așa despre Alex Velea... Gura mică!”

Prima declarație după moartea militarului

„În această dimineaţă, a avut loc un tragic eveniment, caporalul clasa a II-a Şuteu Felician Codruţ a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul de urgenţă 112 şi s-a anunţat serviciul medical din cadrul unităţii, s-a încercat resuscitarea acestuia, însă, la ora 11:18 s-a declarat decesul militarului. Comanda unităţii transmite condoleanţe familiei îndoliate şi suntem alături de familie cu tot ce putem.

În ultimii 7 ani a primit numai calificativul „foarte bun”. Nu ştim ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest. Era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat sublocotenet Andreea Oniţa, ofiţer de informare şi relaţii publice din cadrul unităţii.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate