Ce s-ar fi întâmplat cu Adela, polițista care s-a împușcat cu arma din dotare, în urmă cu trei săptămâni. Dezvăluiri dureroase!

Adela Loredana, polițista în vârstă de 25 de ani care s-a sinucis în toaleta gării din Strehaia miercuri dimineața, trăia doar în aparență viață împlinită, potrivit unui apropiat al acesteia.

Autor: Adrian Rotaru

In articol:

Deși părea că femeia duce o viață fericită alături de soțul ei, și el polițist, aceasta s-ar fi luptat de ceva vreme cu depresia. Situația s-a înrăutățit în ultimele săptămâni, înainte să își ia viața cu arma de serviciu.

Cum s-a întâmplat tragedia?

Ce s-ar fi întâmplat cu Adela, polițista care s-a împușcat cu arma din dotare, în urmă cu trei săptămâni

Adela, polițista care s-a sinucis în toaleta gării din Strehaia

[Sursa foto: Facebook]

Polițista a intrat în tură la ora 8 dimineața, în data de 19 ianuarie, fără a le da de bănuit colegilor de la secția din Strehaia că este măcinată de gânduri negre. După ce a stat de vorbă cu soțul ei, Adela s-a dus hotărâtă către toaleta gării locale și și-a luat viața, cu pistolul la tâmplă, în timp ce trecea un tren prin zonă. Nimeni nu a auzit împușcătura în acel moment.

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mesajul vocal pe care polițista i l-a trimis pe telefon soțului ei l-a îngrijorat, așa că l-a rugat pe un coleg de serviciu s-o caute, ca Adela să nu își facă rău.

Din păcate, colegul n-a ajuns în timp util. La venirea ambulanței, inima polițistei încă bătea, dar salvatorii nu au putut s-o țină în viață după 45 de minute de manevre de resuscitare.

Citeste si: Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca Adela să se sinucidă! Polițista i-a scris un mesaj sfâșietor de adio soțului ei, înainte de a recurge la gestul necugetat

Apropiatul polițistei care s-a sinucis: „Familia știa de depresia ei.”

Ce s-ar fi întâmplat cu Adela, polițista care s-a împușcat cu arma din dotare, în urmă cu trei săptămâni

Adela, alături de soțul ei

[Sursa foto: Facebook]

Viața aparent fericită a Adelei, așa cum reiese din postările de pe rețelele sociale, ascundea o suferință care a dus-o la disperare. Potrivit unuia dintre apropiații polițistei, aceasta ar fi avut nevoie de ajutor specializat, un ajutor pe care nu l-a mai primit.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea.

Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea și a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap). În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a povestit un apropiat al tinerei polițiste, pentru Observator. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere avea Adela, polițista de 25 de ani găsită împușcată în cap, la gara din Strehaia? Tânăra nu a trecut nimic pe numele ei

Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca Adela să se sinucidă! Polițista i-a scris un mesaj sfâșietor de adio soțului ei, înainte de a recurge la gestul necugetat

Detalii noi în cazul polițistei care s-a sinucis în gara din Strehaia! Cu cine a vorbit Adela Loredana la telefon, înainte de a recurge la gestul necugetat

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

SE DAU ZILE LIBERE pentru români! Vestea cea mare pentru angajații din România

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Pentru Vladimir Putin, războiul din Ucraina este pe viață și pe moarte. Înfrângerea ar putea însemna decesul liderului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies