Ce sa nu faci in dormitor. 5 interdictii majore!

Iata o serie de lucruri pe care este bine sa le evitati alaturi de iubit sau iubita, in pat.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere1. Nu iti inchide gura

Tacerea nu e intotdeauna de aur. O parte importanta din actul sexual este sa poti sa iti exprimi trairile si sa-i impartasesti partenerului ceea ce simti deci, nu uita sa respiri. Partenerul vrea sa stie daca te simti bine si daca iti face placere asa ca, arata-i ca da, prin felul in care respiri, si cuvintele pe care i le zici.

2. Nu stinge lumina

Barbatii sunt foarte vizuali. Jumatate din placerea barbatului in timpul actului sexual este sa te priveasca iar acest lucru este putin cam greu atunci cand in camera este intuneric. Nu te teme sa faci dragoste la lumina zilei sau sa lasi lumina aprinsa atunci cand o faci noaptea. Lasandu-ti formele sa straluceasca, vizibile, este foarte important pentru finalitatea actului. In plus, avand posibilitatea de a te urmari pe tine si pe partener in tot acest timp, te va face sa te simti mai libera.

3. Nu uita unde te afli

Din varii motive, femeile au dificultati in a se concentra si a ramane prezente total atunci cand fac sex. Nu-ti lasa mintea insa sa se preocupe de intrebari precum “Oare am inchis usa?”, “Oare am inchis gazul?”. Sexul este o activitate care este cu atat mai placuta cu cat te lasi dusa de val si i te dedici 100%. Traieste momentul! Daca gandurile iti stau in alta parte, partenerul tau va simti acest lucru, se va simti prost si nu va fi nici el 100% dedicat tie. Si, in cele din urma, care e rostul sexului daca nu il faci cu placere?

Vezi aici continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate