Ce sacrificii a făcut Culiță Sterp pentru casa visurilor sale? ”Când știi că faci...”

Artistul a povestit ce a trebuit să facă pentru a-și îndeplini visul: se mută în curând în casa visurilor sale!

Distribuie pe:

Autor: I.N.


In articol:

Ce sacrificii a făcut Culiță Sterp pentru casa visurilor sale? ”Când știi că faci...”
Ce sacrificii a făcut Culiță Sterp pentru casa visurilor sale? ”Când știi că faci...”

Culiță Sterp a recunoscut cu mândrie că a trebuit să muncească pentru a-și îndeplini visul: acseta a povestit în cadrul unei emisiuni de telviziune  lucrurile la care a trebuit să renunțe pentru a-și vedea visul împlinit.

În viața tuturor artiștilor vine un moent în care sunt puși să aleagă între timpul liber, petrecut cu familia, și cariera pe care au au. Prin aceste momente și decizii grele a trecut și Culișă, când a fost nevoit să renunțe la clipele pe care le mai putea petrece cu cei apropiați, alegând să muncească și să meargă la concerte. Acesta a fost planul artistului pentru a-și duce la bun sfărșit visul cel mare: și-a construit casa de vis în care urmează să se mute!

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

”Am cântat în fiecare Crăciun și Paște. Am tras mai tare că tocmai ce mi-am cumpărat și eu casa. E o satisfacție foarte mare când știi că faci totul pe spatele tău. ”, a explicat Culiță Sterp.

Citeste si: Mirela Banias, fostă concurentă de la Insula iubirii, în doliu! O persoană dragă ei a murit

Citeste si: Nici rugăciunile nu l-au salvat. Sentință-șoc pentru Becali. Breaking

Citeste si: Povestea tinerei care își injectează singură pomeții: „Înainte, arătam ca un șoricel”. Medicii sunt șocați de trasnformarea ei

Detalii melancolice din copilăria lui Culiță Sterp

Artistul a povestit ulterior, cu drag și melancolie, felul în care și-a petrecut acesta copilăria alături de părinți și frate. Aflăm chiar cine era fratele mai cuminte!

”În zilele noastre nu mai găsești o copilărie așa cum am avut noi. Ne jucam cu câte un purcel, cu câte un miel. Mergeam vara la râu, mergeam desculț, iarna la săniuș. A fost frumos. Eu am fost cel mai năzdrăvan, mai plecam de acasă. Am plecat două zile de acasă cu bicicleta și m-a dat dispărut. Mama încerca să ne împace, că tata era mai mult plecat la animale.”, a mai continuat artistul, în cadrul emisiunii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate