Ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi! Manelistul are nevoie de oameni pentru studioul său de înregistrări din Petroşani!

Un anunţ postat dezvăluie ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi. Manelistul deţine la Petroşani, oraşul său natal, un studio de înregistrări, Euro Top Artists, de care se ocupă fiul său ce mare, Marian. (vezi cum s-a îmbogăţit Guţă după ce a cântat pe vapor)

Citeste si: Nepotul lui Nicolae Guţă îşi vinde câinele cu blana în 3 culori şi cere un preţ uriaş: „Este printre puţinii din România” FOTO

Citeste si: Nicolae şi Nicoleta Guţă s-au reunit pentru un videoclip! Tatăl şi fiica nu mai cântaseră împreună de ani de zile! VIDEO

Citeste si: Prima declarație a lui Nicolae Guță după ce a devenit tată pentru al 12-lea copil

Ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi. A postat un anunţ pe o pagină de socializare 

Acum câteva zile, Marian a postat un anunţ pe o pagină de socializare: “Angajări negativist, textier, compozitor, orchestrator, mixaj voce, mixaj negative, inginer de sunet. Fotograf foto video”.

fara descriere

Ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi. Oferă 400 de dolari pe lună pentru un job full-time

S-a aflat ce salarii le dă Nicolae Guţă angajaţilor săi. De exemplu, au „audio negativist” va primi la studioul lui Guţă un salariu de 400 de dolari pe lună, full-time. Probabil şi ceilalţi membri ai echipei de înregistrări vor primi un salariu asemănător.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate