Ce salariu are doctorița de la spitalul Gerota aflată în stare critică după ce a fost infectată cu COVID-19 de un pacient inconștient?

Sacrificiul medicilor din prima linie în lupta împotriva COVID-19 nu poate fi echivalat în bani. Totuși, cât trebuie să câștigi pentru a fi dispus să mergi până la capăt?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Șefa secției de terapie intensivă de la Spitalul de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne ”Dimitrie Gerota”, aflată în stare critică din cauza infectării cu COVID-19 câștiga în 2017, ultimul an în care i-a fost publicată declarația de avere pe site-ul Agenției de Integritate, în medie, 7.500 lei pe lună, doar din salariul de medic.

Citeste si: Lupta împotriva COVID-19. România se pregătește de scenariul 4. Ce presupune asta

Citeste si: Omul care a reușit să sperie globul. 423 de oameni sunt suspecți de coronavirus. Cum arată cel care riscă 15 ani de închisoare

Citeste si: Sefa sectiei ATI de la spitalul Gerota, in stare grava! Alida Moise, infectata cu COVID-19 de fostul ofiter MAI

Medicul mai avea venituri dintr-un PFA de aproximativ 1.900 lei pe lună și o conferențiere pentru o firmă de produse farmaceutice în valoare de 3.800 lei. Însumate, veniturile ajung la sub 1.000 lei pe lună însă aici trebuie menționat faptul că respectivele sume au fost încasate la nivelul anului 2016. De atunci și până azi, salariile medicilor din România au crescut simțitor, în unele cazuri chiar s-au dublat. Soțul șefei ATI de la Gerota este polițist și câștiga în perioada respectivă circa 4.100 lei pe lună.

fara descriere

Citește continuarea pe stirilekanad.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate