Ce salariu are un curier în România în comparație cu unul din Marea Britanie

Iată care este diferența de câștig dintre salariul unui curier în România față de unul din Marea Britanie!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Fără să spunem prea multe cuvinte este evident că salariul unui curier în România este mult mai scăzut față de cel al unui curier în Marea Britanie. Astfel că, diferențele sunt extreme, iar acest lucru va putea fi observat mai jos!

Ce salariu are un curier în România

Postul de curier în România, la fel ca multe alte joburi și funcții, este mult mai slab plătit, asta comparativ cu state mari precum Marea Britanie, Franța, Olanda, Norvegia, care își remunerează angajații deosebit de atent. Așadar, money.ro citează că un curier de la o firmă de renume, cu experiență, ajunge la un câștig lunar de peste 4.000 de lei. De asemenea, bacșișurile ajung la 500-600 de lei pe lună.

Ce salariu are un curier în România în comparație cu unul din Marea Britanie

Ce salariu are un curier în România în comparație cu unul din Marea Britanie

[Sursa foto: PixaBay]

Astfel, un curier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștigă un salariu lunar net de 2.500 de lei, un bonus de 250 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Cât despre un curier auto care este angajat cu normă întreagă în București și care are o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2020 un

salariu lunar net de 1.800 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună, scrie aceeași sursă menționată anterior.

Citeste si: De ce e bine să ții un tub de pastă de dinți fără capac pe un raft din frigider: trucul care îți salvează frigiderul- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Ce salariu au angajații de la Registrul Auto Român (RAR)

Desigur, remunerația lunară a unui curier este influențată nu doar de numărul de ore lucrate, ci și de angajator și de orașul unde întreprinde serviciile. Mai exact, la aceeași firmă de curierat, o persoană cu experiență mai puțin de un an, poate câștiga în Timișoara 2.000 de lei, iar în Bacău 1.600

de lei.

Cu cât câștigă mai mult curierii britanici față de români 

Curierii câștigă în România sume mult mai mici față de cei din Marea Britanie, întrucât englezii pun mare preț pe răsplătirea corectă a angajatului, comparativ cu românii. Potrivit money.ro, un șofer de livrări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei pe lună. În Marea Britanie se vorbește cu totul și cu totul despre alte sume.

Citeste si: Ce salariu are o femeie de serviciu într-o scară de bloc. Câți bani primește în 2022

Potrivit ofertelor de joburi puse la dispoziție pe platformele de angajare, o firmă de curierat oferă locuri de muncă pentru salarii de până la 45.000 de lire pe an pentru un curier care livrează lapte. Totodată, pentru curierii locali, se oferă un salariu net de 2.800 de lire sterline. O altă firmă de curierat plătește un șofer cu 1.696 £ pe lună.

 

Sursă: money.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi scumpiri în România! După creșterea prețurilor la gaze și combustibil, acum se întâmplă și asta?

Raluca Turcan și-a dorit în copilărie să devină pensionar! Își mai dorește și astăzi acest lucru? Răspunsul fabulos al fostului ministru al Muncii: "Vă dați seama că eram...

Zile libere de la stat. Câte mini vacanțe mai au românii în 2022

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Șoc total pentru Vladimir Putin! La asta nici măcar el nu se aștepta. E TERMINAT

Probleme mari pentru Andreea Mantea: "Ma ustura pielea de mor! Nu va arat mai mult, caci va speriati!" Ce a patit prezentatoarea de la "Casa iubirii"

Putin, sfidat de militari! L-a umilit în direct, la televiziunea de stat. „Armele nucleare par chiar amuzante”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies