Ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor! Belgianul Van Cleemput primeşte de 5 ori mai puţin decât australianul Cahill!

Presa belgiană a dezvăluit ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor. După ce australianul Darren Cahill a renunţat la colaborarea cu Simona, la finalul anului trecut, românca a abordat Australian Open fără antrenor. Chiar la sfatul lui Cahill, ea l-a contactat pe belgianul Thierry Van Cleemput, care a sosit în România zilele trecute penatru a încvepe pregătirile cu Simona. (vezi motivul pentru care Serena Williams are interzis la sex oral)

Citeste si: Serena Williams, dopată la Australian Open, la meciul împotriva Simonei Halep!Declarații incendiare

Citeste si: Fratele Simonei Halep, afaceri cu un funcţionar din Guvernul României! Cine este omul de la care a fost cumpărat terenul de pe plaja Mamaia Nord? | EXCLUSIV

Citeste si: Rafaela de la “Puterea dragostei” are o legătura secretă cu Simona Halep! Şi Rafaela a făcut tenis şi a absolvit acelaşi liceu din Constanţa ca numărul 1 mondial!

Ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor: "După cum ştiţi, are nevoie de ajutor"

„Abia am cunoscut-o în Australia şi am stat de vorbă. După cum ştiţi, are nevoie de ajutor, am venit aici şi poate vom colabora. Acum doar vom sta de vorbă şi poate vom încerca. Îmi place mult jucătoarea, îmi place mult stilul ei de joc şi dacă s-ar perfecta parteneriatul, cred că ştiu cum aş putea s-o ajut. Ar fi prosteşte din partea mea să spun că voi face mai mult decât cel dinaintea mea. Ce mă interesează este munca”, a spus Van Cleemput.

fara descriere

Ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor. Van Cleemput va câştiga 17.000 de euro pe lună

Nu e oficial, dar s-a aflat ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor. Presa din Belgia, care a anunțat de mai mult timp mutarea, a dezvăluit că Van Cleemput ar urma să aibă un salariu de 17.000 de euro. “Adică de 5 ori mai puțin decât îi plătea Simona fostului ei antrenor”, a dezvăluit Gazeta sporturilor. Asta înseamnă că Darren Cahill încasa 85.000 de euro pe lună, adică aproximativ 1 milion de euro pe an.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate