Ce șanse are Alexandru Ciucu să câștige recursul și să primească custodia fetelor cu Alina Sorescu | EXCLUSIV

Judecătorii au stabilit ca fetele designerului și ale cântăreței să rămână la mama, până când se va finaliza procesul. Totuși, Alexandru Ciucu a făcut recurs, invocând faptul că în vila din Pipera ar exista mai mult spațiu pentru cei doi copii. Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis cu privire la procedurile care se aplică în acest caz și la șansele pe care le are designerul la recurs.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a zguduit showbiz-ul românesc. În trecut au mai existat zvonuri cu privire la o eventuală despărțire, însă până în luna mai a acestui an niciunul dintre cei doi nu le-a confirmat.

În luna mai, cântăreața a confirmat separarea de designer, după ce în presă au apărut primele detalii cu privire la divorț. Artista a postat, la acel moment, un mesaj pe Instagram, prin care le dădea fanilor vestea tristă.

În timpul divorțului, soțul artistei a depus o ordonanțată președințială prin care a cerut ca fetele cuplului să rămână alături de el, însă aceasta a fost respinsă în instanță.

Ce șanse are Alexandru Ciucu să câștige recursul și să obțină custodia celor două fete

După ce instanța a decis ca cele două fete ale cuplului să rămână alături de mama, în apartamentul în care Alina Sorescu s-a mutat când a părăsit vila din Pipera, Alexandru Ciucu a făcut recurs, acesta argumentând prin faptul că există mai mult spațiu în locuința lui.

Designerul pare că nu renunță la dorința sa de a-i lua fetele Alinei Sorescu. Domiciliul micuțelor urmează însă să fie stabilit după încheierea divorțului.

Citeste si: Alina Sorescu, decizie neașteptată, în plin divorț! A vrut să se afle de la ea. Ce se întâmplă după despărțirea de Alex Ciucu?

  „Ea a plecat din căminul conjugal și s-a mutat în altă parte(...)

În Dreptul Familiei, interesul superior al copilului primează față de orice alt interes al majorului, adică al părintelui și trebuiesc luate în calcul mai multe aspecte.

În primul rând, vorbim despre niște copii mici și atunci treaba asta trebuie să fie gândită cumva: când ai mai multă nevoie de mamă, până la ce vârstă? Care sunt relațiile efective acolo? Ce dorește să facă tatăl să se recăsătorească, poate să aducă altă femeie acolo? Ce are mama de gând se recăsătorește?

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Contează și programul fiecăruia, unde sunt mai bine adaptați, pentru că spre exemplu dacă Alina Sorescu a plecat de la domiciliu și copiii erau adaptați acolo, sigur că ei ar trebui să revină în locul în care erau obișnuiți și să nu fie dezrădăcinați.

Nu cred că un recurs, spre exemplu, poate să fie bazat doar pe faptul că exista mai mult spațiu într-o locuință, în condițiile în care copiilor le-ar fi mai bine decât acolo unde au plecat cu mama lor.

Ce șanse are Alexandru Ciucu să câștige recursul și să primească custodia fetelor cu Alina Sorescu | EXCLUSIV

Alina Sorescu

[Sursa foto: Facebook]

Eu opinez că inclusiv copii au fost audiați, la 10 ani este deja obligatorie audierea, sub 10 ani este facultativă. Dacă copiii au spus că vor cu mama, atunci acest „vrem cu mama” a constat foarte mult în luarea deciziei inițiale de încuviințare a minorilor către mama ”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

Avocatul Adrian Cuculis a ținut să sublinieze faptul că Alexandru Ciucu și fetele nu sunt separați, designerul având cu siguranță program de vizită pentru fiicele pe care le are alături de Alina Sorescu.

„El nu este despărțit de copii pentru că are, cu siguranță, program de vizitare. Niciun părinte nu poate să fie separat de copiii lui, decât în anumite condiții. Atunci, dacă acesta este singurul argument din recursul formulat, părerea mea este că o să piardă procesul”, a mai adăugat avocatul Cuculis.

Ce șanse are Alexandru Ciucu să câștige recursul și să primească custodia fetelor cu Alina Sorescu | EXCLUSIV

Alina Sorescu

[Sursa foto: Facebook]

Alina Sorescu a primit custodia fetelor în urma ordonanței președințiale

În prezent, cele două fete minore au rămas în casa Alinei Sorescu, așa cum a decis instanța, iar acolo ar urma să rămână până la finalizarea procesului, când se va lua o nouă decizie.

Citeste si: Instanța a decis în disputa dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu! La cine vor rămâne fetițele

Aici nu se pune problema că nu pot acorda o îngrijire superioară copiilor. Se pune problema unde le-ar fi lor mai bine din punct de vedere emoțional și material. Faptul că el are o casă mai mare și se pot juca pe o suprafață mai mare de teren, că au acces la anumite facilități sigur că trebuie să atârne balanța și în favoarea lui, dar dacă copiii sunt mult mai atașați de mamă și să spunem așa cu dat declarații în sensul acesta, vor fi încredințați către mama în continuare.

Totuși, din ceea ce discutăm noi aici, discutăm despre o ordonanță președințială, ori aceasta stabilește lucrurile acestea cu titlu provizoriu și ea era obligată să introducă o asemenea cerere de încuviințare a copiilor către ea, odată ce a plecat, pentru că ea a plecat din imobil, iar altfel s-ar fi considerat că ea a luat copiii în mod ilegal din domiciliul respectiv.

Faptul că ea a deschis o asemenea acțiune, ordonanța președințială respectivă s-a judecat de urgență și tocmai de aceea a și fost încredințată, dar asta nu înseamnă că copiii vor rămâne în mod definitiv la ea”, a mai explicat avocatul Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris. Reacția celor încă doi soți, după ce secretul divorțului a ieșit la iveală

I-a făcut concurență miresei! Cât a costat rochia purtată de Betty Stoian la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre | EXCLUSIV

Alexandru Ciucu nu se lasă! Decizia pe care a luat-o după ce instanța i-a dat fetițele Alinei Sorescu

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies