Ce șanse are Mihai Constantinescu să-și revină după 4 luni de comă? Gabriel Cotabiță a povestit cum a fost el după 3 săptămâni ”Am pierdut 30% din amintiri”

Gabriel Cotabiță a fost în comă de patru ori mai puțin decât Mihai Constantinescu, adică a stat inconștient mai bine de trei săptămâni. Constantinescu are deja 4 luni.

Autor: C.L.

In articol:

Ce sanse are Mihai Constantinescu dupa 4 luni de coma
Ce sanse are Mihai Constantinescu dupa 4 luni de coma

După mai bine de trei săptămâni de comă, revenirea lui Gabriel Cotabiță a fost considerată nu doar de apropiați, ci și de doctori, un adevărat miracol.

Tratamentul administrat lui Gabriel Cotabiţă acum patru ani, care a dat rezultate neaşteptate, a devenit protocol medical. Se pare că doctorii de la Spitalul Floreasca, unde se află acum și Mihai Constantinescu, au încercat aceleaşi proceduri şi în cazul acestuia. Constantinescu este internat de pe 13 mai după un stop cardio-respirator prelungit. Însă nici tratamentul, nici rugăciunile familiei şi prietenilor nu au dat rezultate, iar Mihai Constantinescu se află de mai bine de patru luni în comă, iar medicii susţin că şansele lui de recuperare sunt de 1%.

Citeste si: "Mihai Constantinescu a murit?" Știrea falsă care a cutremurat toată România

Gabriel Cotabita a fost 3 saptamani in coma. Ce sanse are Mihai Constantinescu dupa 4 luni
Gabriel Cotabita a fost 3 saptamani in coma. Ce sanse are Mihai Constantinescu dupa 4 luni

Chiar dacă în ultima perioadă, despre Mihai Constantinescu nu au mai venit informații clare nici de la spital, nici de la familie, ci doar pe surse, iar acestea sunt contradictorii, este foarte probabil ca artistul să fie tot în comă. Ce ar însemna o trezire din comă după 4 luni, probabil că nici medicii nu știu cu exactitate.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Vineri dimineață, un fake news anunța moartea lui Mihai Constantinescu. A fost momentul în care reprezentanții Spitalului Floreasca au venit cu câteva precizări privind starea artistului. Acești au afirmat că Mihai Constantinescu este mai bine și că ar fi hrănit pe gură. 

Citeste si: Declarație cutremurătoare! O persoană apropiată spune de Mihai Constantinescu că este ”o mână de oase și piele”

Gabriel Cotabiță, după mai bine de trei săptămâni de comă a spus că a pierdut 30% din amintiri pentru totdeauna

Gabriel Cotabiță a povestit, la un moment dat, coșmarul prin care a trecut el după ce s-a trezit și cât de greu i-a fost să ”se pună pe picioare”.

Gabriel Cotabiţă a mărturisit că a trebuit să  reînvețe să trăiască, să respire, să meargă, să vorbească și să gândească.

A făcut recuperare fizică, dar şi psihică. „70% din memorie mi-am recuperat-o cu ajutorul cuvintelor încrucişate”, a declarat  Gabriel Cotabiță. Însă, 30% din amintiri spune că le-a uitat, probabil pentru totdeauna.

Citeste si: Tratament neconvențional pentru Mihai Constantinescu! Medicii vor să-l vindece cu ajutorul propriilor melodii! Legătura cu cazul Cotabiță!

„Îmi pare bine că mi-am recăpătat 70% din memorie pentru că am atâtea amintiri frumoase. Am noroc cu oamenii din jurul meu care au grijă de mine. Versurile melodiilor le citesc în concerte, de pe un stativ, nu le reţin. Eu nu am avut o problemă fizică, ci una de cap. Dimineaţa îmi place să stau liniştit şi să fac rebus. Sunt bolnav de rebus, îmi place să dezleg cuvinte încrucişate. Mi-am revenit şi nu mai am probleme, dar în ultima vreme mă tot împiedic pe scenă”, a povestit Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabita a fost 3 saptamani in coma. Ce sanse are Mihai Constantinescu dupa 4 luni
Gabriel Cotabita a fost 3 saptamani in coma. Ce sanse are Mihai Constantinescu dupa 4 luni

Gabriel Cotabiță, după comă! ”Am exersat zi de zi”

După mai bine de trei săptămâni de comă, Gabriel Cotabiță a avut nevoie și de o lună de recuperare la Spitalul Elias. Abia după aceea, a fost externat și și-a putut continua recuperarea și tratamenul în ambulatoriu.

”Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi ...nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele... Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât. Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic", a povestit Gabriel Cotabiţă într-o emisiune tv. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies