Ce scenariu penibil! Oana Zavoranu s-a intors la spital ca sa se poate "externa" in direct la TV!

Paparazzii WOWbiz.ro au filmat imagini incredibile cu Oana Zavoranu. Asa cum am anuntat, bruneta a fost externata inca de sambata seara si a plecat de la spital pe picioarele ei. ##VIDEO10545##

Distribuie pe:

fara descriereOana Zavoranu s-a camuflat in speranta ca nu va fi recunoscuta si isi va putea duce planurile la bun sfarsit

##VIDEO10548##

fara descriere

 

 

Astazi insa, ea a revenit la clinica privata unde a stat timp de trei zile pentru o cacealma. Scenariul era urmatorul: Oana, care desi in weekend a fost acasa, urma sa fie externata in aceasta dupa amiaza in direct la TV.

Pe imagini se vede foarte clar ca fosta sotie a lui Pepe este bine sanatoasa, rade si glumeste si este insotita de paparazzi si de o echipa de televiziune care ar fi transmis in direct cum Oana paraseste spitalul dupa o saptamana "de cosmar".

Se pare ca bruneta a pus la cale un scenariu demn de Hollywood. A mers pe ascuns la spital, insotita de iubitul ei, Razvan Dumitrescu, pentru a se interna ca sa aiba de unde sa plece cateva ore mai tarziu.

La un moment dat, cand echipa de televiziune si-a dat seama ca la clinica mai sunt si paparazzii WOWbiz.ro, reporterul a inceput sa dea telefoane si sa traga sfori pentru a se asigura ca au exclusivitate. "Noi am vorbit cu Razvan! Dati-i afara pe ei!", negocia jurnalista cu angajatii clinicii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate