Ce scrie presa străină despre fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost răpită și ucisă de un străin!

Tragedia care a avut loc în România a ajuns și la urechile jurnaliștilor străini. Ce scriu despre acest caz!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Vestea neagră că o fetiță de 11 ani din județul Dâmbovița, Mihaela Adriana Fieraru, a fost răpită și omorâtă de un cetățean străin în vârstă de 47 de ani a ajuns și la urechile jurnaliștilor străini.

Pe Tellerreport.com, jurnaliștii au scris despre acest subiect faptul că olandezul a răpit și a omorât fetița de 11 ani. Trupul fetiței din Dâmbovița a fost acoperit cu o folie de plastic, pe un câmp, iar când elicopterul a survolat deasupra terenului, plasticul a fost îndepărtat, astfel găsind corpul micuței.

Citeste si: Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani, cetățeanul olandez: "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe"

Citeste si: O fată de 14 ani din Dolj a dispărut și ea! Ce au descoperit polițiștii la o zi distanță

Citeste si: Tulburător! Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost chinuită și omorâtă în doar 30 de minute! Întregul film al căutării minorei

Mihaela Adriana a fost răpită de pe stradă

Fetița de 11 ani, Mihaela Adriana, a fost răpită de pe stradă în cursul zilei de vineri, după-amiaza, din comuna Gura Șuții. Fetița a fost surprinsă pe camerele video când mai avea 300 de metri să ajungă acasă, fiind ultima dovadă că se afla în viață. Cel vinovat de moartea ei va primi 25 de ani de închisoare.

Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost chinuită și omorâtă în doar 30 de minute

Din ce în ce mai multe amănunte apar în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpită și ucisă de către un bărbat olandez.

S-a refăcut filmul dispariției Mihaelei Adriana. Polițiștii au în vizor principalul suspect, și anume un bărbat olandez în vârstă de 47 de ani.

Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o închiriase o mașină. Situația ridică foarte multe semne de întrebare. Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere cadavrul fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Principalul suspect, bărbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din țară. El a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

Pe trupul fetiței există urme de agresiuni fizice și există suspiciuni că fetița ar fi fost violată înainte să fie omorâtă. Corpul neînsuflețit al micuței a fost găsit la o distanță de 7 kilometri de Gura Șuții.

Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa: ”La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi.”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate