Ce se ascunde, de fapt, în spatele unui caz „emoționant”. Un tată, care își creștea singur cei șapte copii, și-a violat propria fiică

Cazul dramatic al unei familii din Gorj a atins inimile multor români, care le-au sărit în ajutor. Ce se ascunde în spatele acestei povești este de-a dreptul șocant

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Un tată  își creștea singur copiii într-o casă, în care își viola fata


In articol:

La începutul lunii ianuarie, Asociația Glasul Sufletului a postat pe pagina lor de Facebook povestea emoționantă a unei familii din Gorj. Tatăl, Alexandru Bucur, are un picior amputat și își crește singur cei șapte copii, șase dintre ei minori, pe care mama lor i-a părăsit vara trecută.

Familia locuiește în condiții mizere, casa lor nu are ușă la intrare sau garduri, pereții sunt plini de igrasie, iar una dintre camere este folosită și ca bucătărie. Mama era casnică, iar soțul obișnuia să muncească prin sat. Însă, din 2018, lui Alexandru i-a fost amputat piciorul drept și de atunci nu a mai fost apt de muncă. A început să se deplaseze doar cu ajutorul cârjelor, iar singurele venituri au rămas alocațiile copiilor și salariul de asistent social pentru Andrei, băiatul de 7 ani cu handicap locomotor.

Familia a primit o casă de la Gigi Becali

Povestea soților Alexandru și Mariana Bucur a devenit prima oară publică în 2005, când au fost decăzuți din drepturile părintești. Emoționat de acest caz, Gigi Becali a decis să-i ajute și le-a cumpărat o casă în comuna Văgiulești, județul Gorj. Pe lângă asta, omul de afaceri i-a ajutat și cu bani, mobilă, electrocasnice și le-a promis că îi va ajuta o perioadă cu banii.

Casa lor s-a transformat în ”casa groazei”

Reporterii Libertatea au fost la fața locului pentru a vedea ce s-a întâmplat cu familia Bucur, care a fost ajutată atât de Gigi Becali, cât și de asociații sau oameni care au fost mișcați de cazul lor.

Un tată  își creștea singur copiii într-o casă, în care își viola fata

Casa care le-a fost dăruită a fost lăsată de izbeliște și începe să semene cu o groapă de gunoi. Din trei camere, doar două mai au sobe.

Citeste si: Prima fotografie cu Lady Gaga și noul iubit! Cine este bărbatul pe care l-a ascuns de ochii lumii până acum

Citeste si: "Fata de la pagina 3" a ajuns de nerecunoscut. Ce diagnostic i-au dat medicii, după ce s-a culcat cu zeci de bărbați

Citeste si: Imagini terifiante! Un avion cu 177 de pasageri s-a prăbușit în Turcia: ”Este un miracol dacă nu sunt victime”

“Noi ne descurcăm cu banii, nu avem nici o problemă. De fapt, vecinii chiar sunt invidioși pe noi”, a spus Alexandru Bucur reporterilor de la Libertatea, când a fost întrebat cum reușește să hrănească atâți copii doar din alocații și salariul de însoțitor pentru Andrei.

Ce se poate ascunde în spatele unei povești. Alexandra este fata cea mare și are vârsta de 16 ani. A trebuit să renunțe la școală pentru a avea grijă de frații ei. Nici măcar o clipă nu ai fi zis că în spatele acestui copil puternic zace o traumă așa de mare.

Fata a ajuns la spital din cauza gripei, unde a recunoscut tot. Tatăl ei o viola!

Asociația Glasului Sufletului, cea care face eforturi să-i ajute pe copii, a primit un telefon îngrijorător. Internată în spital pentru gripă, Alexandra și-a făcut curaj să spună adevărul. (Citeste si: Un nou caz de agresiune sexuală în Franţa: Preşedintele clubului Angers, acuzat de o angajată)

Un tată  își creștea singur copiii într-o casă, în care își viola fata

“A sunat-o pe colega noastră, care a înregistrat conversația și a alertat poliția. Acest copil a fost violat de mai multe ori și are traume”, a declarat pentru Libertatea președintele asociației, Cristina Lia.

Violurile au început de când mama Alexandrei i-a părăsit

A fost deschis un dosar penal pentru viol pe numele lui Alexandru Bucur. Fata în vârstă de 16 ani le-a povestit anchetatorilor că tatăl ei a abuzat-o sexual de mai multe ori, din vara lui 2019 până în seara de 23 ianuarie. Așadar, totul a început de când mama i-a părăsit.

Sursă fotografii: Libertatea

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate