Ce se întâmplă acum cu Diana, tânăra de 24 de ani, aflată în moarte cerebrală in spital la Sibiu! Decizie de ultimă oră a medicilor

Diana Ghisoiu a împlinit 24 de ani săptămâna trecută, însă de la începutul lunii ea se află în moarte cerebrală după ce a fost diagnosticată cu meningită.

Autor: C.L.

Povestea Dianei Ghişoiu a fost făcută publică la începutul săptămânii trecute, când familia a lansat un strigăt de ajutor după ce medicii au declarat că vor să o deconecteze de la aparate pe tânăra aflată în moarte cerebrală. Diana se afla în această stare din 6 ianuarie, la puţin timp după ce a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Sibiu.

Mama Dianei speră într-un miracol care să-i salveze fata.

Iar, săptămâna trecută, când unul dintre medici a sugerat ideea unui transplant de sânge, femeia a văzut speranţa, numai că şeful secţiei a refuzat iniţial acest tratament şi i-a spus părintelui că nu există şanse.

 

Se întâmpla chiar în ziua în care Diana împlinea 24 de ani, iar campania făcută de atunci pe paginile de socializare, a schimbat decizia mai marilor din spital. (Vezi aici cum a ajuns Diana în spital)

Ce se întâmplă acum cu Diana Ghişoiu! Medicii i-au făcut transfuzie de sânge

Astfel, medicii au decis să-i facă transfuzie de sânge Dianei, chiar dacă ei susţin că acest lucru nu o mai poate ajuta. Tot medicii au decis că nu o vor deconecta pe Diana de la aparate până când inima acesteia nu va ceda sau familia nu va cere acest lucru. 

Citeste CONTINUAREA si declaratiile medicilor pe stirilekanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies